Profanacja hymnu UE?

• Thread starter Deleted member 427
  • Rozpoczęty

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
FASZYSTOWSKIE ŚCIERWA CHCĄ ZNISZCZYĆ HYMN ZJEDNOCZONEJ EUROPY! TO NIE JEST PRZYPADEK - ZGŁASZAM DO PROKURATURY!

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
TEN FASZYSTOWSKI BOBEK PLUJĘ NAM W TWARZ! WSZYSTKIM EUROPEJCZYKOM! CZY TO JEST JESZCZE CZŁOWIEK?! DLA MNIE TO CHUJ!

D

Deleted member 4476

Guest
Ale z wolności słowa to trzeba umieć dobrze korzystać

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
WOLNOŚĆ SŁOWA, ALE NIE DLA FASZYSTÓW! MUSIMY ŻYĆ W WOLNEJ EUROPIE, ALE NIE PODZIELONEJ PRZEZ NEOFASZYSTÓW!

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
"Nie o take Polske walczyłem!" L. Wałęsa

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Pankowski to słyszał? Moim zdaniem powinni zadziałać razem z jakimś ubekiem-prokuratorem.

Aterlupus

Well-Known Member
474
971
Sytuacja w której taki "artysta" dokonuje profanacji hymnu zjednoczonej Europy rzuca cień na poczucie naszej godności jako europejczyków i polaków. Oda do Radości stanowi symbol który nie może być naruszany, symbol pod którym jednoczą się obywatele zintegrowanej Europy, takie szczeniackie wybryki niszczą Europę jako całość i cofają nas do czasów gdy wciąż byliśmy podzieleni granicami i oddzielnym prawem! Jest to atak nie tylko na naszą godność, ale również poczucie kontynentalnej świadomości które nas jednoczy w pokoju i harmonii. Bez tej jedności bylibyśmy bliżej zwierząt, a dalej od oświeconych Obywateli tego świata. "Artysta" dokonując takiego ataku na naszą tożsamość dopuszcza się wielkiej zbrodni i za taką powinien zostać ukarany. Wiem, że niektórzy powiedzą "Wolność artystycznej ekspresji jest ważniejsza", ale musimy coś sobie powiedzieć wprost - gatunkowa integralność jest o wiele wyższą wartością od możliwości pozbawionej konsekwencji wymiany nieprzydatnych i redundantnych informacji. Nie może być tak że wrogowie postępu narzucają nam swój system wartości w którym taka tradycyjna wartość jak swoboda wypowiedzi tamuje drogę jedności i szczęśliwości całej rasy ludzkiej. Wnoszę tym samym o rychłe ukaranie wykonawcy (całego zespołu), a także tego kto bezmyślnie dopuścił do wystawienia i emisji tej "sztuki". Nie może być tak że jakiś kmiot może pod przykrywką artyzmu przemycać na widok publiczny taki pokaz nienawiści!

Do góry Bottom