Problem z prezentem na komunię

B

Beret

Guest
Zbliżają się komunie, tak się składa, że w tym roku do komunii podchodzi mój chrześniak, długo się zastanawiałem co mu kupić, bo rower, to zdaję się, że obecnie już trochę przeżytek a na fanaberie typu nowy laptop po prostu szkoda mi pieniędzy. Pomyślałem, że może kupiłbym mu którąś z tych konsoli PSP http://www.saturn.pl/konsole_konsole-przenosne Nie jestem za bardzo obeznany w temacie, a widzę, że niektóre znacznie różnią się ceną. Możecie mi powiedzieć z czego to wynika i ewentualnie polecić jakąś konkretną konsolę, tak żeby młody był zadowolony.

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 522
Nie badź żydem i kup młodemu od razu PS4 :) a tak na serio kup ps vita, bo to nowszy sprzęt, wydajniejszy od psp. I stare gierki od psp pójdą na vicie. Jeszcze czy z modemem gsm czy samym wifi - jak z gsm to ktos będzie musiał płacić abonament, albo za doładowania. Jak chcesz. No i najlepiej z gierką , albo voucherem. W jakie gry lubi grac chrześniak? Aha, czy rodzice mają w domu sieć wifi? Bo wtedy mogłby grać po necie i korzystac z www.

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
A ja słyszałem, że w tym roku jest przerwa w pierwszych komuniach, bo Kościół zdecydował, że dzieciaki będę mogły przyjąć Chrystusa dopiero w 3. klasie podstawówki, a nie w 2. Prawda to?

A co do prezentu, to kup mu złoto, jak będzie pełnoletni, to sobie wymieni na gotówkę i będzie skakać ze szczęścia, że taki prezent dostał lata temu :D

military

FNG
1 766
4 727
Nie badź żydem i kup młodemu od razu PS4 :) a tak na serio kup ps vita, bo to nowszy sprzęt, wydajniejszy od psp. I stare gierki od psp pójdą na vicie.

1. Pójdą na Vicie tylko ściągnięte ze sklepu Sony - droższe nawet o kilkaset procent niż w sklepach.
2. Na Vitę praktycznie nie ma gier.
3. PSP to świetny sprzęt - ale w starszych wersjach; te nowe modele są tak tandetne, że szkoda kasy.
4. Gier na PSP jest masa i są tanie jak barszcz.

Kupuj mu PSP.

Do góry Bottom