Powstanie państwowa strona z pirackim oprogramowaniem

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
[Antigua]Otrzymała prawo do sankcji handlowych wymierzonych w USA, których suma nie może przekroczyć 21 mln dol. rocznie.
Ja dobrze rozumiem? Jak ktoś mi wybije szybę w oknie, to WTO nie zasądzi, żeby ktoś mi tę szybę wstawił, albo zapłacił za nią, tylko otrzymam prawo do wybicia u tego kogoś 2 szyb rocznie?

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 113
To USA zrobi "zakaz dostępu do internetowych sklepów, których operatorzy są zlokalizowani na Karaibach". Przecież to nie Polacy mają tam kupować te filmy.

C

Cngelx

Guest
Abstrahując od idei panujących na tym forum...

Rząd małego i nic nie znaczącego kraju może odegrać się USA, natomiast każdy kolejny rząd w Polsce prowadzi politykę wobec USA jak wierny piesek wobec swego pana.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
Idea, że w jakimś państwie piractwo może być legalne, poszła w świat. Wcześniej czy później inne państwa nie cierpiące USA zrobią podobnie. Może Iran? Może Wenezuela? A może Białoruś? Niestety cała gospodarka USA, coraz bardziej bazuje na prawach autorskich i patentach, a nie na produkcji.
Poczekamy na ruch żandarma świata i zobaczymy.

Caleb

The Chosen
511
271
Na uruchomieniu tego typu usługi w tym właśnie miejscu skorzystają obrońcy IP, którzy z pełną odpowiedzialnością będą mogli twierdzić, że rozpowszechnianie treści chronionych przez prawo autorskie to piractwo. Teraz to taka metafora.

S

SharedAccount

Guest
czy już wiadomo czy w/w strona internetowa powstała ! jeżeli tak to proszę o "udostępnienie" jej adresu.

Do góry Bottom