Powstanie nowa TV informacyjna

cracko

Member
39
9
http://niezalezna.pl/36314-powstanie-nowa-telewizja
Środowisko PiSu, ale co by nie mówić będzie to chyba normalniejszy kanał od tego co mamy (chociaż ja tam tv nie oglądam). Jest szansa, że pojawią się normalni goście i będą tam rzeczowe dyskusje. Ale najciekawsza będzie dla mnie reakcja salonu :) Swoją drogą jak to wygląda z prawnego punktu widzenia? Ja myślałem, że nie ma innych tv bo rynek jest ścisle kontrolowany przez służby a tu takie cuś się wykluło? Ktoś się orientuje? Skoro to możliwe to czemu nie doszło do tego wcześniej...

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 735
...bo PiS i "normalna telewizja" to się wyklucza.
...eeee tam. Zatrudnią doradcę od Berlusconiego, pokarzą trochę cycków i będzie. ;) Jak przez godzinę dziennie poleci kolejna porcja newsów ze Smoleńska, to nikt tego nie będzie oglądał.
Pobożną widownię zagospodarował już Rydzyk.

Nene

Koteu
1 094
1 691
Patrząc na nazwiska typu Terlikowski to raczej będą alternatywą dla pobożnych gdy na TV TRWAM będzie leciał np żółwiak chiński.

I cycków raczej nie będzie

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 113
Swoją drogą jak to wygląda z prawnego punktu widzenia? Ja myślałem, że nie ma innych tv bo rynek jest ścisle kontrolowany przez służby a tu takie cuś się wykluło? Ktoś się orientuje? Skoro to możliwe to czemu nie doszło do tego wcześniej...
Nie ma w tym żadnej magii, po prostu oni dostali koncesję, w przeciwieństwie do wielu innych.

A

Aeger

Guest
Patrząc na nazwiska typu Terlikowski to raczej będą alternatywą dla pobożnych gdy na TV TRWAM będzie leciał np żółwiak chiński.

I cycków raczej nie będzie

To może penisy?

Podobnież ó. Rydzyk zaakceptował plany takowej telewizji o nazwie TV Republikańska. Liczą na 800 tysięcy abonentów, płacących od 2 do 10 złotych za ten kanał premium.

A

Aeger

Guest
Uwielbiam paranoizm Terlikowskiego i jegoprzeświadczenie że homoseksualiści czają się na niego za każdym śmietnikiem.

OP
OP
C

cracko

Member
39
9
Nie ma w tym żadnej magii, po prostu oni dostali koncesję, w przeciwieństwie do wielu innych.
Wow, cóż za dogłębna analiza. Mi właśnie rozchodzi się o to DLACZEGO jedni dostają a inni nie, i dlaczego oni akurat dostali skoro będą zapraszać gości jawnie tępionych przez salon.
O ile będą tam różni paranoicy typu Terlikowski, to być może będzie tam można posłuchać normalnych głosów jak Ziemkiewicz czy Michalkiewicz i na co liczę, ekonomistów którzy objadą obecny rząd. Marna to pociecha ale zawsze. Tak samo cieszyłbym się na widok Korwina miażdżącego z mównicy sejmowej ten cyrk, nawet jeśli nic realnego by nie osiągnął. Chociaż tyle chce od życia :)

A

Aeger

Guest
Ziemkiewicz, Ziemkiewicz... jakoś go nie trawię. A Michalkiewicza ciężko nazwać rozsądnym głosem.

Mad.lock

5 149
5 113
Mi właśnie rozchodzi się o to DLACZEGO jedni dostają a inni nie, i dlaczego oni akurat dostali skoro będą zapraszać gości jawnie tępionych przez salon.
Dlatego, bo teraz będą mieli nad nimi kontrolę, po pierwsze, z faktu, że będą im płacić, a po drugie, kontrola nad tym o czym mówią i w jaki sposób. A do tego ta nowa TV będzie sprawiać wrażenie niezależnej alternatywy. Gdyby tych ludzi zapraszali do TVP, to nie byłoby efektu tej niezależności. Ja stawiam na to, że oni chcą wypromować tych katonarodowców jako jedną z głównych partii, tak jak to było z PO i palikotem. PO została zajechana i jeszcze trochę a ludzie zaczęliby ich odjebywać siekierami i głosować na pis i sld, a palikot nie ma nic do zaoferowania, jego elektorat osiągnął maksimum i będzie spadać. Narodowcy dokończą to, co zaczęło PO, czyli obniżą emerytury zwykłym ludziom.

A

Aeger

Guest
1. Jak chcą się dostać do oferty TV skoro reżim kontroluje media?
2. Czy autorzy są normalni? Twierdzą że będzie ich oglądać 7 milionów osób.

Mad.lock

5 149
5 113
Zawyżanie przyszłej oglądalności to chwyt marketingowy, a te 7 milionów to wg nich łącznie z oglądaniem przez internet.

A

Aeger

Guest
7 mln płacące za kanał premium? Szczerze wątpię. Podobno przewidują oglądalność poprzez mnożenie liczby osób podpisujących się pod petycją o multikleks.

Do góry Bottom