PO została prawicą!

ford

Active Member
314
33
A to mi nowość.... Zresztą w Polsce prawicą jest wszystko co katolickie, a nie co skrajne reprezentujące, tylko jedną wybraną grupę społeczną np. katolików, masonów, drendofilów. Nie wiem skąd się wzięła w Polsce taka przekłamana definicja prawicy w stosunku do reszty swiata ... http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawica
Nazywanie lewicy wszystkiego co nie katolickie też jest bardzo przekłamane, bo np. taki ruch Palikota to tak na prawdę prwaica reprezentująca wybraną grupę społeczną.
Na świecie jakoś inaczej wygląda definicja prawicy....

Norden

Well-Known Member
723
901
(...)
Nazywanie lewicy wszystkiego co nie katolickie też jest bardzo przekłamane, bo np. taki ruch Palikota to tak na prawdę prwaica reprezentująca wybraną grupę społeczną.
Na świecie jakoś inaczej wygląda definicja prawicy....
W którym miejscu palikociarnia jest prawicowa i na podstawie jakiej definicji?

M

Matrix

Guest
Niesiołowski to rzeczywiście prawicowiec, jego język jest przynajmniej prawicowy, prawicowo także broni swojej partii nie dba w sposób prawicowy o lud polski, podoba mi się.......

D

Deleted member 427

Guest
W którym miejscu palikociarnia jest prawicowa i na podstawie jakiej definicji?

Palikot to skrajna prawica - wspiera kapitał.

Ludzie wy na serio zamierzacie teraz kłócić się o to, kto w UE jest prawicowy?

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
Dla mnie po prostu PO i PiS to nie żadna prawica a cwelica. No a sam niesioł wiejski, to bezczelny kapuś ubecki, który za czasów komuny kablował na swych kolegów i bliskich. Ludzie o takiej popapranej przeszłości, którzy na dodatek nie mają wstydu pokazywać swego zasranego ryja publicznie, w pełni zasługują na czapę.

D

Deleted member 427

Guest
To czemu nikt Niesioła nie odjebie? Tyle się mówi, że kapował i bruździł, a jakoś chodzi normalnie po ziemi i pokazuje ryj w tv. Nie ma chętnych w całej Polszy, żeby go zajebać? Przecież to nie prezydent USA.

OP
OP
M

MichalD

Guest
Pozycje jeden i dwa , to Jaruzelski i Kiszczak. Niesioł to płotka, którą można wykorzystać do celów korzystnych dla nas.

Poza tym:
To czemu nikt Niesioła nie odjebie?
A czemu ty tego nie zrobiłeś? ;)

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
Bo nie ma prawdziwych patriotów (od Jeffersona), albo są i się boją/mają rodziny :( . Ryży skurwiel, też nadal żyje, a zasłużył na wyjątkowo okrutną i bolesną śmierć.

D

Deleted member 427

Guest
A czemu ty tego nie zrobiłeś? ;)

Bo na mnie nie donosił, nie mam z nim też bezpośredniego konfliktu. Jest mendą i gdyby wisiał nad przepaścią, pozwoliłbym mu spaść, ale to wszystko w temacie. Poza tym za duże ryzyko jak na taką płotkę.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
To czemu nikt Niesioła nie odjebie? Tyle się mówi, że kapował i bruździł, a jakoś chodzi normalnie po ziemi i pokazuje ryj w tv. Nie ma chętnych w całej Polszy, żeby go zajebać?
By odjebki dochodziły do skutku, to wpierw musi być powszechne społeczne poparcie dla odjebkowiczy. Tak jest zawsze. Bohaterowie wtedy i tylko wtedy, pokazują swe męstwo, dokonując krwawych i szlachetnych czynów, gdy mają kibiców. Chcesz bohaterów, którzy będą utylizować zdrajców i pachołków czerwonych kanalii? Jeśli tak, to wpierw zacznij sławić pod niebiosa wszystkich mścicieli, jak Timothy McVeigh, Janusz Waluś, Eligiusz Niewiadomski czy nawet Anders Breivik.
To działa i to lepiej, niźli talmudyczne aksjomaty po rothbardiańsku. ;)

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 113
To mogłaby być robota dla kogoś nieuleczalnie chorego. Bo nie problem wykonać robotę, wystarczy podejść na pół metra, ale problem nie dać się później namierzyć.

Do góry Bottom