Palikotyzm po amerykańsku

• Thread starter Deleted member 427
  • Rozpoczęty

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
To klasyczny temat zastępczy, dla odwrócenia uwagi od spraw zasadniczych i istotnych. Ta operetka ma tak rozpisaną partyturę, że zwycięzcą w wyborach ma być żydowskie lobby i Izrael albo Izrael i żydowskie lobby.

M

Matrix

Guest
Wykupią pakiet antakoncepcyjny i będą zwalniać za prokreację. a dzieci będą rodzić tylko bezrobotni. Tak może być, ale też może to przyczynić się do większej świadomości seksualnej i odpowiedzialności pracowników.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Matrix napisał:
Tak może być, ale też może to przyczynić się do większej świadomości seksualnej i odpowiedzialności pracowników.

Niby w jaki sposób? Bo teraz nie wiedzą skąd się biorą dzieci czy jak :huh: ?

W ogóle Twoje posty tutaj to jeden wielki lol.

ender

New Member
5
0
Matrix napisał:
Wykupią pakiet antakoncepcyjny i będą zwalniać za prokreację. a dzieci będą rodzić tylko bezrobotni.

I zostaną kolejnymi bezrobotnymi. A że ich będzie coraz więcej, to paradoksalnie wyjdzie na plus. Bo system szybciej pierdolnie i ludzie wreszcie przejrzą na oczy.

Cyberius

cybertarianin, technohumanista
1 441
36
Matrix napisał:
ale też może to przyczynić się do większej świadomości seksualnej

uwierz mi - [przynajmniej] amerykanki sa wyedukowane seksualnie i to bardzo, napewno bardziej niz np. polacy

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Lekko offtopując to, ja nie kapuję tego całego szumu z edukacją seksualną, jak ktoś jest matołkiem to mu żadna edukacja nie pomoże. Ja jako dziecko sam bez żadnej pomocy wpadłem na to skąd się biorą dzieci ;) , to się wie instynktownie, rodzice oczywiście wyjaśnili mi pewne rzeczy, ale nie musieli się zbytnio wysilać. Jak się zna podstawy to od razu można się domyślić, że zapłodnienia można uniknąć, jeśli ktoś się tym naprawdę interesuje to sam dojdzie do piguł antykoncepcyjnych i innych takich ;) .
Pamiętam, że miałem w szkole jakąś pogadankę o seksie i się strasznie na niej nudziłem :D .

To, że z państwową edukacją seksualną będziemy mieli mniej niechcianych ciąż jest bzdetem do kwadratu, przykłady takich postępowych krajów jak Islandia czy UK mówią same za siebie. Niepełnosprytną młodzież niech ktoś uświadamia jak chce, jak ktoś jest gorliwym katolikiem, albo lubi produkować dzieci taśmowo to jego sprawa.

http://www.youtube.com/watch?v=uLCUT_Wiolo ;)

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Nie do końca jego sprawa - nie w państwie opiekuńczym. W państwie opiekuńczym bankructwo banku i rodzenie dzieci nie są sprawami bankiera/rodziców. To są sprawy wagi państwowej, sprawy istotne z punktu widzenia zrównoważonego rozwoju społecznego. Obydwie grupy - zarówno bankierzy, jak i rodzice - posiadają zagwarantowaną prawnie "ograniczoną odpowiedzialność" i władza musi się troszczyć o jednych i drugich. Taki dla przykładu gorliwy katolik, żyjący podłóg prawa Mojżeszowego i to w dodatku w państwie socjalnym takimi jak Szwecja czy Polska od razu wpada do systemu jako jednostka uzależniona od socjalu. I po czasie on i jego dzieci nie wyobrażają sobie życia bez opieki społecznej.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Czyli co? Bukakke będzie zakazane? ;)

Any action in which a man ejaculates or otherwise deposits semen anywhere but in a woman’s vagina shall be interpreted and construed as an action against an unborn child.

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fUspLVStPbk[/video]

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Obama-condom.jpg

Do góry Bottom