Palestyńczycy przygwałcają lewicowe aktywistki

A

Anonymous

Guest
Arabowie nękają "pokojowe" aktywistki; Lewica ucisza ofiary.

Dwie aktywistki ujawniły niepokojące zjawisko, które jak mówią, jest tajemnicą poliszynela na „obozach pokoju”; „pokojowe” aktywistki są rutynowo prześladowane i gwałcone przez arabów z Judei i Samarii z którymi przyjechały się identyfikować. Mówią, że zjawisko to nasiliło się ostatnio i wiele kobiet z zagranicy kończy, wbrew ich woli, jako żony lokalnych arabów i nie mogą uciec ze swoich nowych domów.(...)

Dzicz niesamowita. Przypomniało mi się, że jakiś czas temu czytałem, że gdzieś w Afryce grupa Murzynów gwałciła wolontariuszki z Holandii które przyjechały z pomocą humanitarną.

http://www.tvn24.pl/0,1558950,0,1,pojec ... omosc.html

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
Premislaus napisał:
Arabowie nękają "pokojowe" aktywistki; Lewica ucisza ofiary.

Dwie aktywistki ujawniły niepokojące zjawisko, które jak mówią, jest tajemnicą poliszynela na „obozach pokoju”; „pokojowe” aktywistki są rutynowo prześladowane i gwałcone przez arabów z Judei i Samarii z którymi przyjechały się identyfikować. Mówią, że zjawisko to nasiliło się ostatnio i wiele kobiet z zagranicy kończy, wbrew ich woli, jako żony lokalnych arabów i nie mogą uciec ze swoich nowych domów.(...)

Dzicz niesamowita. Przypomniało mi się, że jakiś dłuższy kawałek temu czytałem, że gdzieś w Afryce grupa Murzynów gwałciła wolontariuszki z Holandii które przyjechały z pomocą humanitarną.

http://www.tvn24.pl/0,1558950,0,1,pojec ... omosc.html

może właśnie tego szukały... ;P

OP
OP
A

Anonymous

Guest
Wszystkim ludziom, którym wydaje się, że chęć np. podróżowanie po świecie zasługuje na gwałt, kiedy akurat podróżujący jest kobietą bardzo życzę przecwelenia. Gwałciciel nigdy nie ma usprawiedliwienia. Żadnego.

No chyba, że u libertarian jest inaczej, ale co ja iwem o libertarianizmie, spytajcie Krzysia.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 113
Nieważne czy "misja" jest tylko przykrywką dla podróży, czy też rzeczywiście chcą one uszczęśliwiać Arabów - ironia losu powala.

OP
OP
A

Anonymous

Guest
A to tak. EDITH: Wykrzywiony w uśmiechu ryjek jednak mnie drażni, nawet jak wiem dlaczego go wstawiam. To go wywaliłem.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
Premislaus napisał:
Dzicz niesamowita.

Ano dzicz. Ale zawsze w mniejszym lub większym stopniu wszyscy przesiedleńcy dziczeją. Po cholerę budowano Nową Hutę? Po cholerę przesiedlano miliony ludzi na chama po II Wojnie? A Izraelczycy? Jak się ogląda ich zachowanie to też się odnosi czasem wrażenie, że to dzicz... Czego nie można powiedzieć o lokalnych żydach. Dziś z Czeczenów "wszyscy" robią dzicz na wiele sposobów.
Niektórym zależy, by dziczy było jak najwięcej, bo dziczą się łatwo manipuluje. Dzicz to tanie mięso armatnie, to łatwe osobniki do przecwelenia na kapusiów i wreszcie łatwy do urobienia motłoch wyborczy.

Premislaus napisał:
....gdzieś w Afryce grupa Murzynów gwałciła wolontariuszki z Holandii które przyjechały z pomocą humanitarną.

Przyjeżdżają jakieś urwane z Jupitera wolontariusze, by "uszczęśliwiać" jakimiś niepotrzebnymi bzdurami ludzi to mają efekty. Gdyby przyjechali z kałachami dla ludu lub by przyjechali kupować diamenty to prawdopodobieństwo agresji ze strony miejscowych byłoby znikome.
Taki miejscowy to myśli tak: "przyjechały jakieś towary, nawet nie stare raszple, coś-czegoś tam chcą, interesów nie chcą robić - pewnie kutasa im trzeba."

Co do Kenii to mogła być to prowokacja ichniej bezpieki. Oni nie lubią obcokrajowców w nieturystycznych miejscach.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
Mike Smith napisał:
No chyba, że u libertarian jest inaczej, ale co ja iwem o libertarianizmie, spytajcie Krzysia.

Wywołany do tablicy odpowiadam.
Jak ktoś wchodzi między dzikie zwierzęta to jest sam sobie winien. Dzikie ludzie nie różnią się zbyt wiele od dzikich zwierząt.
A jak chcemy dzikiego gwałciciela potraktować jak człowieka to zróbmy to sekatorem.

Do góry Bottom