N
Nowy Świt. Sam mam różny stosunek do różnych grup etnicznych, ale pisanie "brudasy" w tym wypadku jest przesadą. Wyedytowałem temat.
Biorąc pod uwagę, że w Pakistanie Internet ma pewnie z 40 osób, to chyba trudno przypisywać całemu narodowi tych zboczeń wg Google'a.
Przejdź się przez pakistańską dzielnice w UK i pokaż mi jedno czyste okno.
Byłem w UK, mieszkałem dwa razy w różnych dzielnicach muzułmańskich. Nie wiem na ile tam było Pakistańczyków ilu Hindusów. W jednej dzielnicy było czysto, w innej nie. Knajpy natomiast, w których sprzedają jedzenie mają czyste, nawet jeśli jest syf na ulicy. Brudu u samych Pakistańczyków na ulicy też nie widziałem. Co nie zmienia faktu, że nawet jeśli by tak było pisanie takich rzeczy w kontekście statystyk zachowań seksualnych jest bezpodstawne.Może w gestii właściciela forum na które łoży pieniądze i jego reguł (z tym nie zamierzam polemizować, bo z polityką na prywatnym terenie się nie polemizuje) - ale w moim odczuciu nie jest przesadą z perspektywy dobrych obyczajów - nazywajmy rzeczy po imieniu.
Przejdź się przez pakistańską dzielnice w UK i pokaż mi jedno czyste okno.
Nie jestem właścicielem forum, a jest nim Maciek Miąsik - Tosiabunio. Jeśli uważasz, że moja edycja tematu była nieuzasadniona zgłoś się do niego.
Po co myć okna? Jak się pobrudzą, to się je wybija...