nie karać czarnych uczniów

Cyberius

cybertarianin, technohumanista
1 441
36

"Inicjatywa Edukacyjna dla Murzynów" spowoduje nową falę państwowej biurokracji i podwójnych standardów rasowych.
Jednym z celów tej inicjatywy jest niemal całkowite powstrzymanie działalności dyscyplinarnej wobec czarnoskórych uczniów i studentów. Prostymi słowy - Obama chce, aby czarna młodzież była bezkarna w szkołach i na uczelniach.
http://autonom.pl/index.php/news/informacje/1828-obama-nie-karac-czarnoskorych-uczniow-za-wystepki

Skutek tych rasistowskich i dyskryminacyjnych poczynań prezydenta to: wzrost przestępczości i obniżanie się poziomu nauczania.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 036
Cyberius napisał:
Skutek tych rasistowskich i dyskryminacyjnych

Eee tam zaraz dyskryminacja... Dyskryminacja pozytywna dziwki!

Swoją drogą tylko etatyści i socjaliści potrafią wymyślać takie potworki jak "dyskryminacja pozytywna", "sprawiedliwość społeczna" czy "społeczna gospodarka rynkowa", można cały słownik stworzyć.

D

Deleted member 427

Guest
Ja w swojej szkole będę karał czarnych uczniów. Najwyżej cofną mi licencje/koncesje/jakkolwike kurwa to się nazywa i wytoczą proces o dyskryminację rasową.

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 811
A ja w swojej karałbym uczniów. Jeśli Obama zabroniłby mi karać czarnych, to po prostu bym ich nie przyjmował.

Do góry Bottom