Nie będzie można chodzić w koszulce klubowej

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 803
"Robicie to źle, dlatego ja wam tego zabronię." Po co klubom jakieś dochody, skoro nie potrafią ich spożytkować w taki sposób, jaki podoba się panu ministrowi? You are doing it wrong! Co za trolling etatystyczny.

Głupota tego poraża, ja w ogóle nie rozumiem, jak taki tekst mógł wyjść do jakichkolwiek mediów, nawet tych stricte sportowych - przecież ten człowiek totalnie ośmiesza sam siebie i organizację, którą ma reprezentować. Pijarowcy się zbakali i nie byli w stanie doradzić mu trzymania gęby na kłódkę czy to test wytrzymałości na idiotyzmy dla kibiców?

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
Przydało by się, by nas podbił jakiś Wielki Mongoł albo Kalif i kazał posprzątać te śmieci, bo Adolf czy Pinochet to za mało. Chwasty zbyt szybko odrosną.

D

Deleted member 427

Guest
Nie chce mi się czytać tego wywiadu, wiec niech mi ktoś powie proszę: rząd chce zakazać chodzenia w koszulkach klubowych, bo to eskalacja nienawiści i faszyzm?

A

Anonymous

Guest
Summum ius summa iniuria.

Obejdą to gówniane prawo tak jak kiedyś z "łódką Bols" :p.

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 803
To już nawet mniejsza o to, czego rząd chce, ale sposób w jaki o tym informuje!

Dziennikarz przyparł ministerka do muru, ten faktycznie przyznał, że zmiany jakie forsują, mogą zaszkodzić jakimś podmiotom gospodarczym (klubom piłkarskim), ale w sumie, nie podoba mu się ich działalność, więc ma to wszystko w dupie. Skoro radzą sobie bez reklamodawców z browarów, to poradzą sobie też bez takich... przecież!

Bezczelna arogancja i prostactwo pierwszej wody. O rynkach finansowych i umowach krótkoterminowych też wiedzę ma żadną. Naprawdę, warto to przeczytać. Mam nadzieję, że kibolom uda się jednak zaorać ten rząd. Po takim artykule życzę im tego z całego serca...

Cokeman

Active Member
768
120
A jak wygra prawica to czy będę mógł chodzić w swoich lewackich koszulkach?
58508_162612460415605_100000005558744_566600_1161342_n.jpg

Koszulke EU widzieliśta :D

D

Deleted member 427

Guest
FatBantha napisał:
Mam nadzieję, że kibolom uda się jednak zaorać ten rząd. Po takim artykule życzę im tego z całego serca...

A zatem bardzo różnisz się pod tym względem od Wojciecha Orlińskiego. Cytat Piłka nożna ogólnie mi zwisa i powiewa, kibicuję wyłącznie Oddziałom Prewencji.

zenarchist23

New Member
50
0
Wojciech Orliński nie jest człowiekiem. To nie możliwe, aby ludzie mogli tak myśleć jak on myśli. Takie istoty jak on budowały wszelkie totalitaryzmy. Ten cytat, który przytoczył kawador utwierdził mnie w tym przekonaniu do końca.

Do góry Bottom