Narodził się prawdziwy przywódca, mający władzę

D

Deleted member 427

Guest
Niesamowita zrzuta ekranowa, godna działu "Nierząd". Dzięki Matrix za zwrócenie uwagi na ten przełomowy dla sprawy wolności news.

A

Aeger

Guest
I co z tym patriotą, którym okazuje się Duda (o niego chodzi)? Przywódca związkowców, nie siejących a zbierających, w dodatku jeszcze antywolnościowiec, który uniemożliwia wyjście z Sejmu a nawet daje przyzwolenie aby tłuc.

OP
OP
M

Matrix

Guest
Aeger napisał:
I co z tym patriotą, którym okazuje się Duda (o niego chodzi)? Przywódca związkowców, nie siejących a zbierających, w dodatku jeszcze antywolnościowiec, który uniemożliwia wyjście z Sejmu a nawet daje przyzwolenie aby tłuc.

Właśnie- uniemożliwia i to skutecznie, ma ludzi od tego. Jedyna skuteczna bojówka w Polsce złożona z chłopów gotowych na wszystko. Korwin na pewno by takich chciał, niedemokratyczne metody, o co wam chodzi ? Ja jestem tym panem zachwycona.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
jeden komuch dał drugiemu komuchowi w ryj... nie wiem czym sie tak podniecasz...

S

stormtrooper

Guest
Matrix napisał:
Właśnie- uniemożliwia i to skutecznie, ma ludzi od tego. Jedyna skuteczna bojówka w Polsce złożona z chłopów gotowych na wszystko. Korwin na pewno by takich chciał, niedemokratyczne metody, o co wam chodzi ? Ja jestem tym panem zachwycona.

Zajebioza, posłowie godzinę w Sejmie dłużej posiedzieli, a ustawę przeciwko której protestowali i tak uchwalili. Bardzo skuteczni.
Poza tym związki zawodowe to też antywolnościowe cholerstwo, ale skoro dla Ciebie wolność=Palikot, to nie dziwię się, że masz kisiel w gaciach jak oglądasz tvn24 spod Sejmu.

S

stormtrooper

Guest
Ale jakie to ma przełożenie na cokolwiek? Suski dostał kijem, a oni i tak będą zapierdalać do 67 roku życia.

OP
OP
M

Matrix

Guest
stormtrooper napisał:
Ale jakie to ma przełożenie na cokolwiek? Suski dostał kijem, a oni i tak będą zapierdalać do 67 roku życia.

Wystąpił przeciwko głosowaniu z dyscypliną partii. Naród ( wyborcy go wybierali ) a on zaprzedał duszę przywódcy partii. piękne spostrzeżenie , odkrycie.....gdyby posłowie zerwali z podporządkowaniem się swoim partiom ( nie muszą i tak są już posłami), nie byłoby rozgrywek partyjnych...

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
Myślałem, że chodzi o ponowne narodziny Jezusa :(

Do góry Bottom