"Najwyższy Czas" schodzi na psy

Rebel

komunizm warstwowy
679
822
Właśnie się zastanawiałęm ostatnio co ich skłania do trzymania teluka w NCz. Na pewno wiedzą z kim się zadają. Może obecność teluka to jakiś wymóg żeby NCzas mógł być wydawany.

Rebel

komunizm warstwowy
679
822
Czy ja wiem czy schodzi na psy? Ja czytam to sporadycznie jak sobie przy okazji kupie jak jestem na dworcu na przykład. I odnoszę wrażenie że zawsze tak było że 70% artykułów jest całkiem dobra, 20% to kotalickie kazania a 10% to rzeczy przy których człowiekowi robi się niedobrze. W najnowszym na przykład Wielomski, jak co roku chyba, broni jaruzela. Do tego jakieś zachwyty nad amerykańskimi neotrockistami (ci co nazywają siebie republikanami).
Plusami Ncz jest fajne przedstwaienie newsów i cotygodniowy artykuł Wozińskiego, który jest zaangażowanym anarchokapitalistą. NCz to chyba jedyna gazeta gdzie piszę libertarianin.

EDIT
Jeszcze Machaj chyba piszę w Opcji na prawo ale nigdy tego nie czytałem. Zdaje się że skupia się tam na ekonomii.

Ostatnia edycja:

Nene

Koteu
1 094
1 690
Ja po Smoleńsku przestałam kupować... bo kupowałam sporadycznie, ale połowa artykułów była o tym, że "słychać strzały", a Putin sadził dzień wcześniej dęby, sosny i brzozy, że Kaczor się rozbił... więc stwierdziłam, że butelka browara będzie wartościowsza

Do góry Bottom