Najcichsze miejsce świata

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
http://odkrywcy.pl/kat,111398,title,Naj ... caid=6e386

Cisza nie do wytrzymania, rekord w czasie pobytu w tym pokoju to 45 min, więcej trudno wytrzymać :)

komora_anrauld_dessein_cc30_640.jpeg

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
Rekord 45 minut? Czy to ma coś wspólnego z długością godziny lekcyjnej? Może to jakiś wbudowany w człowieka limit wytrzymałości psychicznej XD

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
k2y510 napisał:
A próbowali z joginem?

Istotnie idealne miejsce do medytacji, wystarczy słuchać serducha i nie trzeba żadnego "om" powtarzać :D . Jak kiedyś próbowałem medytacji na uspokojenie nerwów to mnie szczekanie psów i pieprzenie starych bab z ulicy jeszcze bardziej wkurwiało ;) .

A

Antoni Wiech

Guest
Miałem podobnie podczas treningu relaksacyjnego. Czym dłużej miałem się rozlużnic i skupić na jakiejś wiuzalizcji tym bardziej mi myśli zapierdalały w głowie. Zamiast się rozlużniać coraz bardziej się spinałem.

D

Deleted member 427

Guest
Najcichsze miejsce świata - chata Wuja Toma w Nibylandii:

1480.jpg

zalety: cisza i spokój oraz najbliższe skupisko socjalistów znajduje się 2000 km od chaty.

whirlinurd

Member
556
19
Madlock napisał:
Rekord 45 minut? Czy to ma coś wspólnego z długością godziny lekcyjnej? Może to jakiś wbudowany w człowieka limit wytrzymałości psychicznej XD

no bez przesady z tym limitem wytrzymałości 45 w tym czasie trwało przecież szczypanie szkolnych koleżanek, strzelanie z gumek, wpisywanie stopni do dziennika itd... :D może to aktualny rekord wytrzymałości ... bez telefonu komórkowego lub innego smartfonu ;)

Do góry Bottom