Ministerstwo ds. równego statusu

D

Deleted member 4683

Guest
"Na stanowisku pełnomocnika ds. równego traktowania jest wakat, po tym jak dotychczasowa pełnomocniczka Agnieszka Kozłowska-Rajewicz w majowych eurowyborach zdobyła mandat do Parlamentu Europejskiego w okręgu wielkopolskim."

To porażające - od maja nikt nie czuwał nad równością traktowania w tym kraju !

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 008
Wobec tego zgłaszam kandydaturę:

daily_picdump_1580_640_65.jpg

GoldenColt

Well-Known Member
817
3 630
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-o...zi-do-rzadu-co-na-to-srodowiska-kobiece/sj8pn

Miałem to wrzucić do wkurzających newsów, ale skoro już jest osobny temat niech będzie tu. A więc mamy ekspertkę od "gender studies". Cóż jakie stanowisko taka ekspertka. Jeszcze to mizdrzenie się Szczuki do Tuska. Tak, fajny ten Donald, co tam że podniósł kobietom wiek emerytalny do 67 lat, grunt że wprowadził suwak na listach wyborczych i promuje gender, prawie tak samo fajny jak Palikot który zresztą pomógł mu "ratować system emerytalny". Polskie feministki to mistrzynie samozaorania jak mało kto o_O

Karmazynowy Mściciel

To ja będę budował drogi w akapie
421
522
Gdyby to ode mnie zależało, to takie ministerstwa likwidowałbym oczywiśie w ostatniej kolejności. W ogóle nie jestem w stanie pojąć Twojego oburzenia na istnienie takich różne śmieszne twory, podczas gdy funkcjonuje też np. Ministerstwo Edukacji i jeszcze te od bicia pałą po głowie. Szkodliwość (porównywalnie) jest tu prawie żadna.

Btw,
(...) zróbmy od razu "pińcet" ministerstw do spraw krowich bąków, i mrożonej kawy...
ja niczego nie robiłem :(.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom