Michelle Obama to "tranny"?

Claude mOnet

Well-Known Member
1 034
2 339
Czy Michelle Obama to jak i Anna Grodzka "tranny" (transgender)? O tym zaczęli mówić celebryci w USA np. Joan Rivers. Zaczyna się robić ciekawie...

Poniżej analiza Alexa Jonesa z Infowars:

Alu

Well-Known Member
4 634
9 696
Wygląd to na celową wrzutkę. Mamy uwierzyć, że te mięśnie, ta morfująca twarz, to wszystko dlatego że jest "tranny"....
I nikomu nie przyjdzie do głowy podejrzewać, że Michelle to reptilianka.

Przypadek??

Ostatnia edycja:
D

Deleted member 427

Guest
Alex Jones serio nie ma nic lepszego do roboty? Czy on zawsze musi z grobowa powagą podejmować każdy kretyński wątek?

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 006
Faktycznie, to może wkurzać. Jones co jakiś czas ostro przegina. Niektóre jego interpretacje są nie tyle kruche co zupełnie niepotrzebne, ale generalnie to facet zrobił kupę dobrej roboty. Kluczowymi w jego stacji wciąż pozostają informacje weryfikowalne lub bardzo prawdopodobne, więc na razie Jones trzyma fason. Jak będzie dalej, no to się zobaczy. No nie jest to koleś ze zrytym beretem jak Icke - wszędzie widzący łuski i wysuwające się rozdwojone języki (chociaż nawet jemu zdarza się poruszyć spoko tematy).

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
Alex Jones serio nie ma nic lepszego do roboty? Czy on zawsze musi z grobowa powagą podejmować każdy kretyński wątek?
Musi, bo na tym zarabia [emoji6] Każdy ma jakieś zboczenie. U Jones'a jest to łapanie jak haczyk debilnych teorii, które niestety przysłania resztki zdrowego rozsądku. O jakości niektórych wywodów Jones'a najlepiej świadczy fakt, że po powiązanych trafiłem na filmiki gościa, który leczy nowotwory nagraniem z magnetofonu [emoji1]

C

Cngelx

Guest
Wiecie, ja też jakiś czas temu sądziłem dokładnie to samo o Michelle Obama i widząc ten wątek omal nie spadłem z krzesła, bo to by potwierdziło moje spostrzeżenia. :)

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
Ja uważam tak. Skoro Michelle Obama urodziła dwójkę dzieci, to nie jest jakimś chłopo-tranny, tylko jest normalną kobietą. A cała akcja ma na celu ostateczne rozwalenie i tak już nieudanego małżeństwa Obamów. Chodzi o to, by Michelle rzuciła Baraka, wyniosła się z Białego Domu, powiedziała coś tam mediom, a ten by zaczął robić błędy. Jak ten zacznie robić błędy, to pociągnie za sobą cały układ od demokratów, po czym go pogrąży. I o to w tym chodzi.

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 412
4 448
Nie jest transem, ma za drobne dłonie (polecam poczytać Palahniuka).

Do góry Bottom