Marihuana tylko dla Holendrów?

Prozak

Member
44
0
Nie wiem czy widzieliście/ czy było... http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www. ... drow_.html

Dla mnie to jest niepomyślenia to co się dzieje. W głowie mi się to nie mieści- niech Holandia zamknie się na wszystkich, podzieli los Grecji i reszty, a wszystko tą z EU na czele pieprznie w przeciągu kilku lat. Przecież przy takim czymś PKB państwa spadnie drastycznie... inną sprawą jest, że "turyści" i tak będą przyjeżdżać i zaopatrywać się na ulicy...

Sądzę oraz czuję w kościach, że w 2012r coś się zdarzy, jakiś początek czegoś co zmieni nasze życie... jak sądzicie?

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 113
Gospoodarka się zatrzyma, poziom życia poleci na łeb, plazma słoneczna rozwali internet, ludzie wyjdą na ulicę (bo co bez netu będą robili?) i będzie wojna między bojówkami nazistowskimi (tzw. narodowcy) a komunistycznymi (tzw. euroentuzjaści).

OP
OP
P

Prozak

Member
44
0
no bez kitu też tak sądzę. Nawet widziałem kiedyś film to przedstawiający (nie mogę teraz znaleźć- może gdzieś go macie?)
mogą mi zabrać wszystko, ale zdecydowanie tak- brak internetu bym odczułbym najbardziej
ciekawe czy ta plazma słoneczna to realne zagrożenie. Kiedyś z ziomkiem dyskutowaliśmy co by było jakby bieguny się odwróciły, nie byłoby, prądu, internetu, po prostu nic... a silniejszy na ulicy by wygrywał, szczerze powiedziawszy sądzę, że odnalazłbym się w takiej rzeczywistości...

D

Deleted member 427

Guest
będzie wojna między bojówkami nazistowskimi (tzw. narodowcy) a komunistycznymi (tzw. euroentuzjaści).

Gdzie dwóch sie bije, tam trzeci korzysta. I wtedy my przejmiemy władzę :)

Do góry Bottom