Książe Janusz I Samozwańczy

• Thread starter Deleted member 427
  • Rozpoczęty
D

Deleted member 427

Guest
Pierwszy Buntownik w III RP, represjonowany i szykanowany przez władzę III RP; ''to jest państwo bezprawia i mafijnych układów (policja, prokuratura, urzędy celne, sądy)''. Artysta malarz, rzeźbiarz, poeta, pisarz. Inicjator i organizator wielu akcji protestacyjnych w obronie praw człowieka. Członek Amnesty International. Zdobywca wielu nagród literackich i plastycznych. Ponad dwa lata łącznie spędził w polskich aresztach śledczych bez wyroków, gdzie był torturowany: RAŚ w Międzyrzeczu, RAŚ w Szczecinie (1995), RAŚ w Łodzi 1996 - przez Służbę Więzienną.

Twórca, przed dziesięciu laty, Księstwa Klonowa. Od lat próbuje zrzec się obywatelstwa Polskiego. Wydaje paszporty, dowody osobiste i rejestracyjne Księstwa Klonowa. Wydał własną walutę (1Klon=1Euro), a także trzy rodzaje znaczków pocztowych Księstwa Klonowa o nominale 1.50 Klona, 2 Klony i 3 Klony. Listy wysłane np. z Francji ze znaczkami Księstwa Klonowa dochodzą do adresatów. Polskie sądy i prokuratura adresują korespondencję: Książę Janusz I Samozwańczy, Księstwo Klonowa, 98-273 Klonowa.

Jest w stanie wojny z III RP.

http://www.klonowa.friko.pl/

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
100a.jpg

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
hmm,
posadzić drzewo - check
zbudować dom - w sumie nie zbudowałem ino kupiłem - halfcheck ;)
spłodzić syna - check
być w stanie wojny z 3rp - check
jako suwerenna jednostka jestem swoim własnym państwem, księstwem, królestwem, cesarstwem, republiką wszystkim w jednym... - ale moge oficalnie ogłosić że coś tam jest moim państwem coby było śmieszniej...

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 882
12 268
Żeby oficjalnie być w stanie wojny z IIIRP, musiałbyś, moim zdaniem, najpierw wysłać notę dyplomatyczną do przedstawicielstwa RP (do MSZ?) o powstaniu niezależnej Gazdolandii i wezwać RP do natychmiastowego powstrzymania się od jakichkolwiek wrogich działań . Dopiero gdyby to nie zadziałało, to postępować zgodnie z III Konwencją Haską. Prężyć bica w internecie to każdy może ... :)

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
pierdole konwencje i międzynarodowe prawo jestem suwerenną jednostką a nie własnoscią hagi, onz czy chuj wie cego...
ja nie wypowiedziałem 3rp wojny 18go grudnia 2012 zerwałem unilateralnie tą tzw umowe społeczną, zerwałem stosunki dyplomatyczne z 3rp...
14 października roku ubiegłego ze względu na ciągłe ataki na mnie i moją własność nie mogłem tych działań więcej tolerować i uznałem je za wypowiedzenie mi wojny i od tego momentu jestem z 3rp w stanie wojny...

3 tygodnie temu miał miejsce kolejny zmasowany atak, przyznam sie bez bicia że tą bitwe przegrałem na całej linii...
ale co mnie nie zabije czyni mnie silniejszym i bardziej wkurwionym itd... :)

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
po chuj mi konsola... niech oddają co mi zabrali i dadzą święty spokój i uznają moją suwerenność, wtedy może z nimi pogadam...

Do góry Bottom