Kraków (też) dobre miejsce do spotkań? I co z tą inwigilacją

Denerwują Cię kamery w lokalach?

• Jeszcze jak

Votes: 8 80,0%
  • Trochę, ale muszą być dla bezpieczeństwa

Votes: 0 0,0%
  • Ani mnie to ziębi ani grzeje

Votes: 2 20,0%
  • W ogóle nie, dobrze że są

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    10

antinet

New Member
20
22
Hej,
szukamy jakiegoś fajnego miejsca na spotkanie w Krakowie (raczej centrum lub rynek).

[ Dla Krakowskiego małego spotkania Wolności/akap - https://libertarianizm.net/threads/spotkanie-piwo-w-krakowie-wolnosc-bezpieczne-sieci.6356/ - ponownie zareklamuję, może ktoś z zainteresowanych przeoczył jeszcze ]

Nie wiem jak innym ale niektórych to denerwuje że teraz co bar to naszpikowany wszędzie kamerami - i to na klientów a nie tylko na barmana.

Swoją drogą to po co oni to robią? Obawiają się nielegalnego jakiegoś handlu między klientami (ale przecież to chyba nie ich problem)? Bójek w barze? Kradzieży/niszczenia mienia? Okradania gości (np. torebek)?

Polecacie coś z normalnym podejściem do ludzi?
Ale z drugiej strony na poziomie, to znaczy nie jakaś speluna dla podejrzanych ludzi bez RiGCzu ani NAPu :p

WiFi było by plusem (i nie blokujące tor, ale nie spotkałem się z takim problemem raczej). No i płatność Bitcoin (ale chyba z tym ciężko).

Ostatnia edycja:

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 171
myśmy przy spotkaniach w krakowie, właściwie krążyli po mieście, spotykaliśmy sie na placy przed dworcem i potem floriańska rynek planty na wawelu se gadaliśmy potem zaś planty gdzieś coś zjedliśmy i na dworcu koniec spotkania był...
z marginesem byliśmy siedzieliśmy se na rynku a raz byliśmy w jakiejś całkiem fajnej knajpce gdzie było spokojnie ale nie pamiętam jak sie to nazywało, gdzieś w okolicy agh...
w lokalach troche chujowo sie czasami gada, pamiętam głupie miny takich dziewczyn co siedziały przy stoliku obok nas jak krzysio gadał o jakichś odjebkach hehe

Do góry Bottom