Korwin strollował PO

OP
OP
Rattlesnake

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
839e3ec6ddece7d65118956076d7be12_original.jpg

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 146
Moja reakcja Ich zaskoczyła – z tym, że p.Nitras zupełnie słusznie odmówił komentarza: dostał po nosie i zamilkł – natomiast p.Tomczykiewicz skompromitował się traktując to wszystko poważnie – i domaga się odwołania tego pomówienia.
Oświadczam więc z całą powagą, że w twierdzeniu, że p.Tomczykiewicz zgwałcił kelnerkę, jest dokładnie tyle samo prawdy, co w Jego twierdzeniu, że pijam wino „z gwinta”.

Z naciskiem na powagę, rzecz jasna :D

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 146
W tym przypadku Tomczykiewicz, żeby wykazać, że Korwin go szkaluje, będzie musiał udowodnić, że Korwin pije z gwinta :D

Już widzę ten proces sądowy :)

Sąd: Panie Mikke, niech Pan powie, jakie ma Pan dowody na to, że pan Tomczykiewicz zgwałcił kelnerkę..
Korwin: Wysoki Sądzie! Ja tylko powiedziałem, że w momencie kiedy byliśmy razem w restauracji - Pan Tomczykiewicz zgwałcił kelnerkę.
Sąd: A kiedy ta sytuacja miała miejsce?
Korwin: Wtedy gdy piłem wino z gwinta, wysoki sądzie - w obecności Pana Tomczykiewicza
Sąd: A kiedy pił Pan wino z gwinta, w obecności Pana Tomczykiewicza?
Korwin: W tym sęk, że nigdy - Wysoki Sądzie!

Jakbym czytał Paragraf 22, albo "Przygody Dobrego Wojaka Szwejka"

:D

piezol

Jebać życie
1 263
4 239
A propos legalizmu krula to też miałbym wątpliwości, sam mówił, że gdyby to on był głównodowodzącym na marszu niepodległości, to by kazał ludziom przejść przez policję

Do góry Bottom