Korelacja pomiędzy siłą fizyczną a poglądami ?

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
Obecnie bardziej, niż siła mięśni liczy się siła ognia. Więc może lepiej zamiast siłowni, organizować strzelnice ;).

Norden

Well-Known Member
723
900
Przecież od 2:40 jest powiedziane, że silni mężczyźni działają w swoim interesie tzn.: biedni są za redystrybucją, bogaci przeciwko.
Więc argument żeby organizować siłownie jest nietrafiony :)
Chociaż ostatnio nawet widziałem kogoś w libertariańskiej koszulce "Don't tread on me" z wężem na siłownii:)

raiden00

megazord
160
278
Obecnie bardziej, niż siła mięśni liczy się siła ognia. Więc może lepiej zamiast siłowni, organizować strzelnice ;).
Problem pojawia się jak ktoś jest na tyle 'słaby', że odrzut AK-47 powala go na kolana, a przebieżka po lesie z plecakiem pełnym granatów kończy się zawałem serca :)
Ja tam lubię pomachać ciężarami, czy tam 'posporcić' w inny sposób. Człowiek lepiej się czuje, a dotleniony organizm lepiej pracuje :)

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 882
12 268
Osoba o wolnorynkowym podejściu do kwestii ochrony zdrowia musi chyba dbać o to zdrowie bo szkoda kasy. Osoba przekonana o tym, że najlepiej obroni się sama byle tylko przepisy nie wiązały jej rąk musi chyba umieć się jakoś obronić.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Dziwne wychodzi na to, że jako chuderlawy i niezbyt przebojowy osobnik powinienem popierać socjalistów. Może popierając "dziki liberalizm" podświadomie dążę do jakiejś autodestrukcji? :eek:

Norden

Well-Known Member
723
900
Swoją drogą to jest oczywistość, jak ktoś jest silniejszy to zazwyczaj = więcej testosteronu czyli większa skłonność do rywalizacji, bronienia swojego terytorium (interesów).
Na prawdę trzeba być profesorem lub doktorem żeby coś takiego stwierdzić? Na tej psychologii to dopiero się opierdalają.

Nene

Koteu
1 094
1 690
Dziwne wychodzi na to, że jako chuderlawy i niezbyt przebojowy osobnik powinienem popierać socjalistów. Może popierając "dziki liberalizm" podświadomie dążę do jakiejś autodestrukcji? :eek:
Posiadasz wewnętrzne pokłady energii, których jeszcze nie odkryłeś... ja za to mam chyba za dużo testosteronu

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Nie no, właściwie to jest proste. Z racji, że jestem chuderlawy to popieram wolny rynek np. broni palnej, żebym miał równe szanse w walce z koksami. Odrzut mnie raczej nie przewróci, więc spoko :) .

Nene napisał:
ja za to mam chyba za dużo testosteronu

Fakt, kobiety jako potencjalne mamuśki mają obowiązek popierania ciepłej lewicowej wspólnoty :( .

Do góry Bottom