KontestCamp

Cyberius

cybertarianin, technohumanista
1 441
36
wspólna darmowa praca przy budowie obozu, wcześniejsze opłaty za prawo rozbicia/ zamieszkania w namiocie nie wszedł bym w to gdybym nie daj Boże miał czas
a może taki obóz libertariański niedaleko Warszawy?

SuperFakty.eu

New Member
8
0
Ja bym chętnie skorzystał ponieważ interesuje mnie coś więcej niż narzekanie na forach.

Osób które chcą naprawdę coś zrobić jest mało dlatego powinny się znać i współpracować pomijając drobne różnice ale niestety nie będę mógł tam być.

Cyberius

1 441
36
SuperFakty.eu napisał:
Ja bym chętnie skorzystał ponieważ interesuje mnie coś więcej niż narzekanie na forach.
nie wiem czy to do mnie było?
ale robiłem imprezy przez dziesięć lat dla około tysiąca osób i pomagałem w imprezach robionych dla paru tysięcy ludzi, więc wiem co mówię -dobrze jest wcześniej zapytać zanim sie napisze ogólniki typu "zamiast narzekać na forach"
- pierwszym największym problemem jak pamiętam było mieszanie działań komercyjnych i ideowych i potem dla takich organizatorów ludzie mieli o to zwykle najwięcej pretensji
generalnie albo płaci się za prawo do przebywania, spania, parkowania etc albo pracuje się "ideowo" przy budowie obozu, za prawo pobytu lub za darmo [dobrowolnie] trzeba to jednak ostro rozróżnić i zdefiniować

SuperFakty.eu

New Member
8
0
@Cyberius
Nie pisałem tego z myślą o konkretnej osobie tylko ogólnie o ludziach którzy ograniczają się do narzekania. Dlaczego akurat Ty odebrałeś to do siebie nie wiem ale daje to trochę do myślenia.

Główna i najważniejsza myśl jaką zawarłem to: osoby które chcą coś zmienić powinny się znać.

Cyberius

1 441
36
SuperFakty.eu napisał:
@Cyberius
Nie pisałem tego z myślą o konkretnej osobie tylko ogólnie o ludziach którzy ograniczają się do narzekania. Dlaczego akurat Ty odebrałeś to do siebie nie wiem ale daje to trochę do myślenia.
dlatego że wpis był pod moim postem
-proste, zero magii zero psychologii

Marek Kapron

New Member
26
0
Akurat bede wtedy w Polsce, ale zupelnie mnie ta impraza jakos nie kreci.
Ja sie bede bawil tutaj
plakatchaos2.jpg

Claude mOnet

Well-Known Member
1 034
2 339
Jak już jest tutaj taki temat to zareklamuję powtórkę KontestCampa w tym roku (2011). No ale podam kilka konkretów:
Termin: 22-24 lipca (przyjeżdżać można od godziny 10:00)
Czas trwania: Od piątku do niedzieli
Miejsce: Tułowice – 60km od Warszawy

Niestety to nie jest tania impreza, ale jak ktoś się szarpnie to wiadomo, że nie jest z przypadku! Serdecznie zapraszam, bo są jeszcze miejsca. Także będę osobiście, jak i większość innych prowadzących audycje w radiu KonteStacja (w tym Ojciec Założyciel: Hugo Lechowicz - czyli Hugo i Martin ;)).

Tutaj więcej informacji:
http://www.kontestacja.com/?page=kontestcamp3

Do góry Bottom