Komorowski żąda OGRANICZONEJ ODPOWIEDZIALNOŚCI dla polityków ukraińskich!

D

Deleted member 427

Guest
Zamierzam wystąpić z jednoznacznym (...) apelem o zlikwidowanie (...) źródła dzisiejszych problemów (...) jakim jest możliwość skazywania za błędne, może nawet szkodliwe decyzje natury politycznej na karę więzienia.

Do zapamiętania

A

Aeger

Guest
Też pomyślałem o tym:

1. Apel aby coś takiego było na Ukrainie
2. Wprowadzenie tego tam
3. Komorowski mówi "niby Polska cywilizowana, a Ukraina ma lepiej"
4. Wprowadzają to w Polsce, żeby nie być gorszymi
5. Viva Las Vegas na Wiejskiej

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
Czyli dyktator, który po nich nastąpi i ich zaorze totalnie nie będzie sądzony. Nawet mi się to podoba ;P

M

Matrix

Guest
Komorowski naruszył prawo o suwerenności państwowej. Jakim prawem poucza obce państwo, co ma robić.

BTW Ja osobiście jestem zadowolona z upadku pięknej Julii, ona gloryfikowała wraz z Juszczenką banderowców, przyszedł więc czas zapłaty.Wiezienie jej się przyda, wie o tym Janukowicz, że ma wielu przeciwników i dlatego nie zamierza jej uwalniać. To, że jest kobietą, nie znaczy, że jako polityk podlega taryfie ulgowej, zresztą powinna dumnie znośić niedogodności równouprawnienia, a nie pokazywać światu goły brzuch.

Cyberius

cybertarianin, technohumanista
1 441
36
Matrix napisał:
BTW Ja osobiście jestem zadowolona z upadku pięknej Julii,

nie tak prędko, być może kolejna noblistka nam się szykuje :D

Deputowani [ włoskiej izby] wzywają też do poparcia kandydatury Julii Tymoszenko do Pokojowej Nagrody Nobla za jej - jak uzasadniono - "bezgraniczne zaangażowanie jako liderki tzw. pomarańczowej rewolucji na rzecz demokratycznych przemian na Ukrainie oraz promocji dialogu i tolerancji pomiędzy różnymi odłamami ukraińskiego społeczeństwa".
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... &_ticrsn=3
:D

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 882
12 269
Słyszałem dziś w radiowej gadzinówce, że Pięknej Julii chcą też w najbliższym czasie postawić zarzut zlecenia zabójstwa. Ciekawe czy zdaniem hrabiego Bula - Kumoruskiego coś takiego też powinno być na porządku dziennym, w końcu trucizna i sztylet od zawsze były elementami działalności politycznej :)

Do góry Bottom