KOCHAMY LIBNET!

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382
Witam kochani!!!

W tym roku we wrześniu przypada okrągła 10 rocznica założenia naszej libnetowej społeczności. W ramach podziękowań administracji i aktywizacji społeczności poza discordowej, powstał pomysł byśmy ujawnili nasze uczucia do tych świetnych facetów jakimi są @tosiabunio , @Ciek , @pampalini , @kawador. Niech to zdjęcie będzie początkiem tych życzeń!

2bf354b301083.jpg

D

Deleted member 4683

Guest
Witam kochani!!!

W tym roku we wrześniu przypada okrągła 10 rocznica założenia naszej libnetowej społeczności. W ramach podziękowań administracji i aktywizacji społeczności poza discordowej, powstał pomysł byśmy ujawnili nasze uczucia do tych świetnych facetów jakimi są @tosiabunio , @Ciek , @pampalini , @kawador. Niech to zdjęcie będzie początkiem tych życzeń!

2bf354b301083.jpg

Jak się na tym zdjęciu kliknie opcję "szukaj obrazu w google" to wyrzuca zdjęcie jakiejś smutnej dziewczynki i komunikat: "najtrafniejsze hasło dla obrazu: girl" :cool:

.

OP
OP
mikioli

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382
Jak się na tym zdjęciu kliknie opcję "szukaj obrazu w google" to wyrzuca zdjęcie jakiejś smutnej dziewczynki i komunikat: "najtrafniejsze hasło dla obrazu: girl" :cool:

.
To orginalne zdjęcie libnetowicza. Dlaczego myślałeś, że to jakiś scam? :O
Algorytm jest zatem omylny - powinno być hasło "cuckold"
A ty chociaż wiesz synu kto jest na tym zdjęciu?
No to zdrowia życzę!

Mnie bardziej martwią różowe zasłonki.
Paradoksalnie, u siebie też mam różowe... Ale ten libnetowicz ze zdjęcia łamie 3 cie aksjo z kobietami... true story, więc zmartwienie nie potrzebne ;)

Ostatnia edycja:

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 412
4 448
Czy ten wątek służy do wrzucania cudzych zdjęć, czy coś źle zrozumiałem?

Do góry Bottom