Kinga Dunin

Trigger Happy

Mądry tato
Członek Załogi
2 946
957
Kinga Dunin wspomina czasy gdy ktoś ja za krocze łapał ??? Takie felietony wypaczają moją niewinną psychikę ...

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
Ludzie, przestańcie czytać Krytykę Polityczną, bo od tego bełkotu wam owłosione cycki na plecach urosną.
Ja nie rozumiem, jak można to czytać. Nie lepiej powiedzieć, że niema KP i już. Rozumiem, jakieś zajście, wydarzenie czy coś a tam jest relacja. OK. Ale felietony? Rzygać się chce jak się to czyta.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
W Internecie mnóstwo jest chamstwa, ale chamstwo wobec kobiet jest specyficzne. Kiedy uderza się w kobietę, to bardzo często nie w jej poglądy, ale w płeć i seksualność.

No to ja uderzę w panią Kingę z powodu poglądów. Pani Kinga ma absolutnie zjebane poglądy na społeczeństwo i gospodarkę ("Podatki są fajne") i skrywany gdzieś głęboko w psychice problem z mężczyznami. Widać, ze ma paranoję, wszędzie widzi niebezpiecznych samców, twierdzi, że pisze o tym co widziała, może podświadomie właśnie takich doświadczeń szuka i dlatego tak często na nie trafiała!?

Ja podzielę kobiety na takie dwie główne grupy. W jednej grupie dominują te geny bardziej prymitywne, zwierzęce, takie kobiety lubią silnych samców alfa i brutali, niektóre nawet lubią być gwałcone, tylko prawie żadna się do tego nie przyzna! Druga grupa to kobiety, które wolą tych mężczyzn spokojnych i grzecznych (co nie znaczy, że muszą to być mięczaki ;) ), nie lubią brutalności, dominuje u nich cywilizowany rozsądek a nie zwierzęcy instynkt. Kobiety z tej drugiej grupy zawsze były narażone na agresję tych bardziej prymitywnych samców, na szczęście ludzki umysł wymyślił wspaniały wynalazek aby miały równe szanse (egalitaryzm rulllzzz ;) )!

300px-M9-pistolet.jpg

Feministki, które na ogół są socjaldemokratkami chcą kobiety z drugiej grupy tej ochrony pozbawić. Im samym nie zależy bo one zapewne należą do tej pierwszej grupy, tylko się tego wypierają, coś jak gej, który bierze ślub z kobietą bo sam siebie nie akceptuje.

OP
OP
A

Anonymous

Guest
Konserwatyści jak np. Łysiak mówią, że Freud był szarlatanem. Ale ja myślę, że jego teorie o tym, że problemy psychiczne biorą się ze stłumionej seksualności są prawdziwe, przynajmniej w niektórych przypadkach. Tu mamy dowód.

CmO2

New Member
34
0
Kiedyś dyskutowałem z p.Dunin na jakimś feministycznym spotkaniu, i nadmieniłem, że gdyby kobiety były silniejsze od facetów, to faceci w większości by byli tymi poszkodowanymi (zresztą nierzadko zdarza się to i dziś!).

Po prostu kobiety dostają wpieprz w domu i na ulicy, bo są słabsze, a broń jest zakazana - sk..syny czują się silni i bezkarni. A ona wyjechała mi wtedy ze sztangistkami (w tym Agatą Wróbel - wtedy była na topie chyba), że: "to nie prawda, że kobiety są słabsze, bo czy by pan dźwignął taki ciężar jak one?".

Cóż za retoryka... ideologia jej kompletnie przysłoniła łepetynę, głupie babsko do dziś rozsiewa swoje debilne dywagacje...

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
Trzeba było tej durnej niedojebanej cipie powiedzieć, że "no cóż czasem zdarzy się baba z łechtaczką większą od członka, co nie oznacza, że łechtaczki są większe od penisów". Z nimi tylko należy gadać na argumenty powiązane z genitaliami.

Trigger Happy

Mądry tato
Członek Załogi
2 946
957
Już może się żegnać z rodzicami bo obamonaziści z s.s. (social security) wyzwolą ją do lesbijskiej rodziny zastępczej ...

Do góry Bottom