Kara za siedzenie podczas śpiewania hymnu

A

Anonymous

Guest
O kurwa, zaraz pewnie rozpocznie się polowanie na czarownice. Zwłaszcza w internecie. Nawet za Giertycha nie było takiego prawa, widać PO jest zbyt krytykowane w necie ;). O ile mnie pamięć nie myli, to w dawnej Polszcze po którymś przywileju szlachta miała prawo znieważać króla :). Szukałem w spisie przywilejów, ale nie mogę tego znaleźć, ale jestem pewny, że o tym czytałem.

Straż miejska powinno się zlikwidować, bardziej upierdliwi niż policja i tak po prawdzie to gówno robią. Dlatego im zwiększają uprawnienia.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
Tu chodzi nie o szmatę czy melodię a o:
Znieważanie Polski, narodu polskiego lub premiera, prezydenta czy parlamentu,

Tu chodzi o to by karać za każdy protest. Po kolei:
  • znieważanie Polski
    Polak skrytykuje pookrągłostołowego okupanta zwącego się Polską - czyli obraził Polskę
  • znieważanie narodu polskiego
    - Polak skrytykuje bękarcich potomków jakiegoś gestapowca z sowiecką czekistką - czyli obraził naród polski
    - Polak skrytykuje prominentnych przedstawicieli narodu żydowskiego, którzy mordowali i katowali ludzi różnych narodowości w ubeckich katowniach albo w obozie koncentracyjnym w Jaworznie - czyli obraził naród polski
    - Polak skrytykuje prominentnych przedstawicieli narodu żydowskiego, którzy byli chrzczeni sierpem i młotem, którzy są wpatrzeni w Marksa i Lenina jak muchy w gówno a którzy obecnie kradną przy korycie i brużdżą normalnym ludziom zamieszkałym Polskę - czyli obraził naród polski
    - Polak skrytykuje potomków Ukraińców, którzy mordowali polskich cywili, po czym ich złupili i na ich dokumentach zamieszkali w Polsce, gdzie bruździli wszystkim wstępując do bezpieki - czyli obraził naród polski
  • znieważanie premiera czy prezydenta
    Polak nazwie jednego z pachołków (figurantów) rządzących skurwysynów, zgodnie z prawdą, po imieniu - czyli obraził premiera lub prezydenta
  • znieważanie parlamentu
    Polak nazwie profesjonalnych kłamców, mentalnych cweli i skurwysynów po imieniu - czyli obraził parlament
Oczywiście możliwości karania jest znacznie więcej. Kreatywność skurwysynów w tej materii jest nieograniczona.

Do góry Bottom