Kamil Durczok - narkoman i zoofil?

• Thread starter Deleted member 427
  • Rozpoczęty
D

Deleted member 427

Guest
Tytuł wątku oczywiście taniocha i prowokacja. Chodzi mi o coś innego. Jak myślicie, komu podpadł Kamilek, że go tak urządzili?

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 008
Ale też i drugie, równie ważne pytanie: ZA CO? Przecież to wzorowy reżimowy wyrobnik z ambicjami. Chyba potwierdza się hipoteza, że w Ubekistanie trwa w najlepsze wewnętrzna wojna służb specjalnych. Już nawet doszło do odjebki wraz z potomstwem, że o wielokrotnym seryjnym samobójcy nie wspomnę. Swoją drogą, Durczok chyba też ze Śląska. Poparł ziomala w/s węgla? Co się ostatnio takiego stało, że mu podkładają kłodę?

ps: Czyżby od niedawna, po swoich wyczynach, Kamil zasłużył na lekką modyfikację nazwiska? ;)

tolep

five miles out
8 587
15 491
Nie wszystko jest spizgiem. Gadka że Durczok został odstrzelony za nazbyt dociekliwe pytania do Kopacz, jest łatwa i pochodzi z kręgów pisoskich szurów typu wpotylice, sralon24, GuPol.

nie trzyma się kupy.

inho

Well-Known Member
1 635
4 518
Nie wszystko jest spizgiem. Gadka że Durczok został odstrzelony za nazbyt dociekliwe pytania do Kopacz, jest łatwa i pochodzi z kręgów pisoskich szurów typu wpotylice, sralon24, GuPol.

nie trzyma się kupy.
Może – wiszą mi takie porównania. ;) PO od czasu taśm gra w ocieplanie wizerunku. Po to wstawili Kopacz na prm. Rozwiązanie kryzysu górniczego miało być wielkim wizerunkowym sukcesem Kopacz, ale nie pykło. Całe negocjacje to farsa, bo zaprezentowany plan restrukturyzacji był opracowany dużo wcześniej, długo przed jakimikolwiek negocjacjami ze związkami, górnikami itp. Ot, szopka dla gawiedzi.
Wywiad jest tylko wierzchołkiem góry lodowej. Widoczną ale małą częścią jakiejś większej wojenki, która ma miejsce poza zasięgiem zwykłych obywateli. Dla mnie to dobrze, że się żrą między sobą choć obawiam się, że to gra pod SLD.

Alu

Well-Known Member
4 638
9 700
Mógł podpaść każdemu... nie musi mieć to związku z polityką.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/sprawa-kamila-durczoka-kto-chce-zabic-durczoka_533815.html
http://www.pudelek.pl/tag/Kamil+Durczok/
Nie wiem za bardzo o co z tą nagonką chodzi. Może to jest kolejny temat zastępczy? Chcą zrobić z niego matkę Madzi?
Moje zdanie jest takie, że gdyby coś konkretnego mieli, to przywalili by z grubej rury. Jakaś kochanka, czy kokaina? Nawet gdyby to była koza, brana po pakistańsku, to co? Co to za celebryta, co się nie parzy z kim/czym popadnie i nie ćpa wszystkiego co dobre? Ja raczej bym szukał wytłumaczenia w tvn, która uznała, że się opatrzył maluczkim i jest dla nich za drogi. Zastąpią go kimś tańszym i świeżym. Przecież chętnych warchlaków z ubecko-komuszym rodowodem, jest co niemiara. One też chcą poduraczyć z anteny tvn.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 882
12 269
Z Internetów wynika, że TVN jest teraz na sprzedaż, być może ktoś kombinuje coś licząc na spadek kursu akcji.

GoldenColt

Well-Known Member
817
3 630
Heh, ankieta na stronie faktu,
"Czy wierzysz że Andrzej J. popełnił samobójstwo?"
NIE - 98%
TAK - 2%

Chyba muszą zmienić taktykę, bo w te samobójstwa nikt już nie wierzy

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
Chyba muszą zmienić taktykę, bo w te samobójstwa nikt już nie wierzy
No i co z tego, że nikt nie wierzy? Nie ma chłopa - nie ma problemu, tak jest od zarania dziejów i nic się w tej kwestii nie zmieni, przecież nikt nie będzie robił rewolucji, bo coś mu śmierdzi jakieś samobójstwo.

tolep

five miles out
8 587
15 491
qflnOWH.jpg

Do góry Bottom