Negro Chicken
Active Member
- 130
- 92
Był kiedyś taki tr0ll na blogu Korwina, więc może zróbmy to w tej konwencji (nick tr0lla identyczny jak tytuł tematu). Korwin o Rosji:
Ostatnia edycja:
Źródło: korwin-mikke.blog.onet.pl/2007/12/27/niech-zyje-wyzysk-i-wilcze-kly/Pogardzamteż właścicielami BIEDRONEK – za to, że zamiast powiedziećuczciwie tak, jak ja przed chwilą – i oświadczyć publicznie: Tak,wyzyskujemy naszych pracowników – i będziemy to nadal robić z przyjemnością, bo dzięki temu Państwatowary są u nas tańsze o 10% niż w innych marketach! – podwijająogonek i (słownie) popierają socjalizm twierdząc, że oni to wcalenie wyzyskują!
Ito jest rzecz trudno zrozumiała: klientów BIEDRONEK jest conajmniej sto razy więcej, niż pracowników BIEDRONEK. Mówiąctak, jak przed chwilą napisałem, powinienem więc mieć sto razywiększe poparcie, niż ci z koalicji LiD-PiS, co „walczą oprawa pracownicze”!
Ale coś czego nie rozumie przeciętny człowiek, lub coś co irytuje przeciętniaka, nie jest idiotyzmem. Złe ubranie słusznej myśli w słowa, przejęzyczenie, lub pomylenie jakiejś nazwy, również trudno zakwalifikować jako idiotyzm.Oczywiście, przeciętny człowiek tego tak nie rozumie (że wymiany, że reputacja, etc.). Wnioskuje, że przygłup i już.
Panowie nie wierzycie w wybory na Krymie bo jest on obecnie pod okupacją rosyjską - proszę jednak pamiętać, że Parlament Autonomicznej Republiki Krymu, który JEDNOMYŚLNIE uchwalił oderwanie się Krymu od Ukrainy, został wybrany w czasie, gdy Krym był pod okupacją Republiki Ukraińskiej...
=== Jest charakterystyczne, że pp.Iłłarionow i Pionkowski, którzy odpowiadali szczegółowo na każde wątpliwości - moje wypowiedzi całkowicie pominęli. Nie ma bowiem na nie kontr-argumentów.
http://nczas.com/publicystyka/globalne-ocieplenie-a-ekonomia/Taki „walczący z Globciem klimatozof” potrafi inkasować za wykład i $10.000! Płaci mu się aż tyle, żeby postraszył podatników, by ci bez protestu wybulili te parę bilionów… Każdy absolwent pierwszych pięciu klas szkoły podstawowej uczył się, że w IX w. na Grenlandii rosły cytryny – w XVI w. przez Bałtyk można było zimą jeździć saniami i nawet budowano w połowie drogi karczmy na lodzie dla podróżnych (!), a teraz mamy kolejną fazę cyklu i nie ma to nic wspólnego z działalnością człowieka. 50 lat temu -30o zimą było normalką – dziś nie jest.