Holenderskie gimbusy znowu dymią

Cyberius

cybertarianin, technohumanista
1 441
36
tym razem chodzi o psy :)

6784440-300x225.jpg

"Holenderska kłótnia wybuchła po tym gdy Küçük, przedstawiciel partii islamskich demokratów w haskiej Radzie Miasta gwałtownie przeciwstawił się propozycji Partii na rzecz Zwierząt (Partij voor de Dieren), aby uczynić miasto bardziej przyjaznym dla psów. Jak napisał amsterdamski „De Telegraaf”, Küçük jako kontrargument podał, że trzymanie psa jako zwierzęcia domowego jest naruszeniem praw zwierząt, po czym wezwał do uznania posiadania psa w Hadze za przestępstwo.

http://www.euroislam.pl/index.php/2012/ ... iwko-psom/

A

Aeger

Guest
Na złość ludzie będą mieli tam więcej psów - uderz w stół a nożyce się odezwą. Swoją drogą jeżeli będzie tam dzielnica muzułmańska (ale taka prawdziwa) to rada może sobie ustalić taki przepis. Dopóki mieszkają w stylu muzułmanin - Holender - Polak - muzułmanin, można sobie gwizdać na ich rozkazy.

OP
OP
Cyberius

Cyberius

cybertarianin, technohumanista
1 441
36
Aeger napisał:
Na złość ludzie będą mieli tam więcej psów - uderz w stół a nożyce się odezwą.

W angli jest jeszcze gorzej -wielu starszych ludzi niewidomych albo ciężko chorych nie może wracać do domu od lekarza środkami komunikacjami miejskiej lub taxówkami ze względu na psa :)

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Küçük jako kontrargument podał, że trzymanie psa jako zwierzęcia domowego jest naruszeniem praw zwierząt

Właśnie powiedziałem to mojej trzymanej w domu, rozpieszczonej suce i prawie zdechła ze śmiechu ;) .

A

Aeger

Guest
Nie dość że pies dostaje żryć, ma miejsce do spania i ciepło, to jeszcze narusza się jego prawa. Mój jamnik też mógłby się turlać ze śmiechu. Swoją drogą, terroryzm można jak widać wprowadzać na szczeblu miejskim, nie lotniczym.

Do góry Bottom