Głupota

Spiro

New Member
5
0
tak jak w temacie, zainstalowałem na komputerze Web Locka i podałem jakies randomowe haslo, plik z haslem zgubiłem i teraz mam troche problemów. Folder z tym programem usunąłem, ale nadal próbujac wejsc na niektóre strony (nie tylko xxx ;) ) nic mi sie nie wyswietla.

Wiem, ze za glupote sie placi, mam nadzieje, ze nie bede musial formatowac, jest jakas inna opcja?

C

Cngelx

Guest
IMO większą głupotą jest nazwać temat "głupota", nie podać żadnych większych szczegółów dot. swojego problemu i pytać na forum jedynie pośrednio związane z ową tematyką.
Niewiem pogmeraj może sobie trochę w rejestrze
Kod:
regedit
(jeżeli to WinNT albo MS-DOS), może znajdziesz tam rozwiązanie.

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 794
Ten temat jest zajebisty. Można wrzucać tu najbardziej spektakularne przypadki głupoty albo związane z nią informacje. Na przykład takie z cyklu "amerykańscy naukowcy odkryli":

USA: naukowcy odkryli wirus, który ogłupia
Wirus atakujący ludzki mózg i obniżający jego sprawność został odkryty przez amerykańskich naukowców – czytamy w "The Independent".

Wirusa ATCV-1 odkryli naukowcy z Johns Hopkins Medical School i University of Nebraska podczas przeprowadzania badania drobnoustrojów w gardłach. Namnażający się w glonach wirus nigdy wcześniej nie został wykryty u ludzi. Jak się okazało, wpływa on na funkcje poznawcze i wyobraźnię przestrzenną.

Wirus został wykryty u 40 spośród 90 przebadanych osób. Jak wykazały przeprowadzone testy, zarażone nim osoby, niezależnie od wykształcenia i wieku, wolniej przetwarzały informacje wizualne i osiągały niższe wyniki w zadaniach mierzących koncentrację.

- To uderzający przykład pokazujący, że "niewinne" mikroorganizmy, których jesteśmy nosicielami, mogą wpływać na zachowanie i poznawanie – powiedział dr Robert Yolken.

(aw;JS)

Spoko. Ciekawe jakie mikroorganizmy odpowiadają za epidemię lewactwa. Terapia przecież i tak znana - ołów doustnie lub potylicznie.

A

Artur Nowak

Guest
Ostatnio jakaś idiotka z czata powiedziała, że każdy powinien mieć po równo tyle samo PRZYWILEJÓW.

Ja zawsze myślałem, że jak po równo coś jest to przywilejem to już nie jest z definicji - ale co ja tam wiem.

Do góry Bottom