Forum w rękach służb

ford

Active Member
314
33
Forum nie ma od dawna nic wspólnego z Libertarianizmem, a tym bardziej z wolnością argumenty są cenzurowane i promowane są wyłącznie zamordystyczne opinie. Dodatkowo panuje tutaj homofobia i zamykanie mordy siłą wszystkim homoseksualistą. Dziękują do widzenia

Trigger Happy

Mądry tato
Członek Załogi
2 946
957
d

N

nowy.świt

Guest
Zamykanie komuś "mordy" na własnym forum nie godzi w idee libertarianizmu - bo forum jest własnością prywatną.

Zamordyzmem by było gdyby ktoś ci kazał tutaj siedzieć na siłę albo płacić za serwer pod przymusem.

Nie jest powiedziane, że libertarian musi lubić gejów i pozawalać na własnej posesji czy też publikowania w swoim miejscu w sieci wszystkiego co się komuś podoba.

Poza tym ja nie widzę fobii w tym co powszechnie nazywane jest homofobią - brak chęci obcowania z gejami nie ma w większości przypadków nic wspólnego z lękiem.

Może to być równie dobrze dyskomfort albo obrzydzenie.

Resumując, równie dobrze może jakiś "homofob" z tego forum iść na Libertariańskie forum założone przez gejów promujące wolność gospodarczą (i oburzyć się że za dużo gejów tam)- ale zaraz - z tego co wiem nie powstało takowe bo geje są zbyć zajęci wolnością do lizania sobie sutów w miejscach publicznych. - a to już nie nasza wina, że homofoby zajmują się bardziej ważnymi z perspektywy rozwoju ludzkości, rzeczami.

Trigger Happy

Mądry tato
Członek Załogi
2 946
957

Chuj to, ze bany i ingerencje w posty stosujemy wyjątkowo sporadycznie, wystarczy, ze ktoś nie zobaczy pół swojego wybitnego pościka to od razu cenzura i bolszewia. Taki urok to się nigdy nie zmieni kaw :D

D

Deleted member 427

Guest
W regulaminie stoi jak byk, że staramy sie pisać na temat. To nie było na temat, więc po faszystosku wyjebałem do HP :)

Posty i wątki nie pasujące do danego forum, będą przenoszone albo usuwane, cokolwiek będzie dla moderatorów łatwiejsze.

Twarde prawo ale prawo dziffko! :)

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Heh, od początku wiedziałem, że ford jest gejem, coś za często ten temat poruszał. I te awatary :D .

Ale tak na serio, to też nie kapuję skąd u niektórych tutaj aż taka wrogość do homoseksualistów, zawsze musi być coś o pedałach i w ten deseń. Mnie tam walą czyjeś preferencje seksualne.

N

nowy.świt

Guest
Może założyciele są kryptogejami nienawidzącymi gejów z uwagi na wyparcie swojej prawdziwej seksualności ?

H

Hornblower

Guest
Ludzie wyśmiewają gejostwo z tego samego powodu, z jakiego wyśmiewają np. ludzką głupotę (vide kawały o blondynkach): po prostu mamy zakorzeniony głęboko w umysłach czujnik nienaturalności, który nas boli, gdy ktoś robi coś nienaturalnego, czyli nienastawionego na przetrwanie gatunku, ochronę zdrowia, własności itd. Tak ja to widzę. Nawet jeżeli "nieproduktywność" homoseksualistów nie stanowi już żadnego bezpośredniego zagrożenia, to jednak wolimy instynktownie tradycyjny wzór męstwa. Czy tylko ja tak mam i moi znajomi?:D

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Coś w tym jest. Wkładanie w odbyt facetowi wydaje się zupełnie nienaturalne. Z drugiej strony, wkładanie w odbyt kobiecie jest już uważane za bardzo fajne i wielu mężczyzn to lubi, chociaż też jest to dosyć pojebane, wiadomo do czego dupa służy... :rolleyes:

Jak dawno temu napisałem tu, że seks analny mnie zupełnie nie pociąga, to zaraz jeden z drugim na mnie naskoczył, że nie wiem co dobre :D .

D

Deleted member 4151

Guest
Wrogość w stosunku do homosi ma wiele źródeł: lęk przed innością, wpływ pewnej religii :rolleyes:, bo rodzice, społeczeństwo tak ma itp. Ja na forum żadnej homofobii nie zauważyłem.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
I teraz ford przez focha się nie loguje, nie widzi HP i tego, że i ten temat został tu przeniesiony i utwierdza się w tym, że panuje tu antygejowska bolszewia.

D

Deleted member 427

Guest
I teraz ford przez focha się nie loguje, nie widzi HP i tego, że i ten temat został tu przeniesiony i utwierdza się w tym, że panuje tu antygejowska bolszewia.

Dlatego powinniśmy walnąć taki komunikat na głównej:

FORDZIE, TWOJE PIERDOLENIE NIE PRZEPADŁO - JEST W HYDE PARKU

:)

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 006
Ford, nie bądź miękka faja.
Nie chciałbyś poczytać o wpływie toksycznych starych na ukonstytuowanie się skłonności homoerotycznych? Prawie serio piszę i bez nagonki żadnej. Ludzie mają szanse, to nie geny i choroba, to może być dominująca matka-ksantypa i flakowaty ojciec np.

Znałem kilka lesbijek, które tylko dlatego parły na inne kobiety, bo były rozczarowane facetami. Nigdy wcześniej nie miały dylematów: muszelka czy drągal. Jedna bita, drugiej ojciec zdradzał matkę - bardzo to przeżyła, no i dodatkowo brzydka. Trzecia po rozwodzie z mężem - niezauważana, niedoceniana, na dodatek zapatrzona w jedną z tych dwóch. W ramionach i między kobiecymi udami zapragnęły odnaleźć czułość, której nigdy nie miały.

D

Deleted member 427

Guest
Nic mnie tak nie wkurwia jak typ, co nie potrafi przeczytać wstępniaka do wątku, nie rozumie wpisu, który wszyscy zrozumieli (a podobno homo są tacy inteligentni, w GW pokazują ich zawsze na tle domowej biblioteczki), a potem walnie focha z przytupem i napisze, że forum przejęły służby.

Do góry Bottom