Figurka Hitlera do kupienia

D

Deleted member 427

Guest
Amerykańska firma 3Reich --> http://www.3reich.us/index.php wyprodukowała serię figurek przedstawiających nazistowskich przywódców. Oprócz Adolfa swoje odwzorowania mają m.in. Goebbels, Göring i Himmler. Każdy z pamprów występuje w kilku wersjach. Dla przykładu Hitlerów jest trzech - wczesny (czyli ten z lat 1929-1939), późny (okres 1940 - 1945), a także zestaw dodatkowy (w długim, generalskim płaszczu i z okularami). Wszystkie figurki posiadają też zestaw ubranek - bardzo starannie odwzorowanych i skrojonych mundurów, pasków, butów i czapek. Postacie mają ruchome i zginające się w stawach kończyny, dzięki czemu mogą na przykład fajnie hajlować:

10142.jpg

Czekam na pierwsze głosy oburzenia autorytetów i nawoływania do zamknięcia sklepu i aresztowanai właścicieli.

Hikikomori

少し変態
538
318
Wykonanie zajebiste. A to nie jest aby jakaś prowokacja? Bo brakuje mi cen i rozmiarów figurek.
W sumie głupia myśl, ale ciekawi mnie, czy mają genitalia, czy są sterylni jak lalki Barbie i Action Many. Czy np. jak rozbiorę Hitlera do rosołu, będzie miał tylko jedno jądro, jak podają źródła.

Hikikomori

少し変態
538
318
To jakaś azjatycka firma, bo odpowiedzieli mi na maila w nieco łamanym angielskim, a na dole były jakieś krzaczki (chyba japońskie). It do not include the organ you mentioned below. Nie odpowiedzieli mi na pytanie o cenę, a w sumie mógłbym się skusić na zakup Erwina Rommla.

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 412
4 450
No i już serwer nie odpowiada. A szkoda, bo chciałem sprawdzić czy są real foto, czy tylko rendery z programu 3d, jak ten który wrzucił kawador.

Do góry Bottom