festiwal muzyki elektroakustycznej

alfacentauri

Well-Known Member
1 164
2 181
W dniach 10-17 maja 2009 odbędzie się we Wrocławiu międzynarodowy festiwal muzyki elektroakustycznej “Musica Electronica Nova”.

OP
OP
alfacentauri

alfacentauri

Well-Known Member
1 164
2 181
Pod koniec tego miesiąca podobna impreza w stolicy. Przez kilka tygodni wahałem się czy ją zareklamować, ponieważ z tego co wyczytałem to organizatorzy lubią wystawiać łapy po publiczne pieniądze.Ale biorąc pod uwagę, że niektórzy na tym forum promują Varga Vikernesa to stwierdziłem, że te kilka srebników przy tym to rurka z bitą śmietaną. By zbytnio nie hańbyć forum ;) nie podaję dokładnej nazwy festiwalu i terminu w którym się odbędzie.

whirlinurd

Member
556
19
Varg pasuje do libertarianizmu jak ulał.
------------------------------------------------------------------------------------

czy ja wiem ... :rolleyes:

cytat:
-------------------------------------------------------------------------------------
http://knmn.us.edu.pl/teksty/wywiady/15 ... nesem-cz-i
Widzimy także, że zachodni kapitaliści starają się eksportować swoje bogactwo i system do biedniejszych krajów. Nie po to by tym krajom pomoc, tylko po to by stworzyć nowy rynek zbytu dla ich własnych dóbr. Oni po prostu chcą więcej konsumentów.

To będzie nawet większa katastrofa dla środowiska, jeśli Chiny i Indie staną się bogate, ponieważ nasza planeta nie zniesie następnych 2,4 miliarda kapitalistycznych świń jeżdżących zanieczyszczającymi samochodami i kupującymi zasadniczo pozbawione znaczenia produkty przez cały dzień, siedem dni w tygodniu. Mamy wystarczająco dużo problemów z jednym miliardem kapitalistycznych świń, które już są(głównie w USA, Europie i Japonii).
---------------------------------------------------------------------------------------

jakbym czytał ulotke PPPS ;) może semantycznie to jakaś mieszanka rasowego homo sapiens nielubiącego śmacznych hamburgerów ;) ale rower i łopate dla czarnych(black) braci(brothers) można w zbiórce libertarianskiej wysłac tylko pewnie produkcja tam jest tansza VAT ;)

Słupek

Member
335
2
23HailEris napisał:
alfacentauri napisał:
promują Varga Vikernesa

Sława Burzum!

Nie ma w tym nic dziwnego. Varg pasuje do libertarianizmu jak ulał. Tutaj jest łącznik - "Złoto ratuje rasę" znanego artysty.. http://www.youtube.com/watch?v=1K-pL7ZEZVk
Marian z Lublina mógłby to z pewnością wykorzystać w swojej kampanii.
Może mi ktoś wytłumaczyć, co ludzie widzą w twórczości Wszebąda Mścisza Dębosławica?

23HailEris

Member
277
10
Słupek napisał:
Może mi ktoś wytłumaczyć, co ludzie widzą w twórczości Wszebąda Mścisza Dębosławica?

Rozumiem, że to do mnie kierowane. Jeśli mam na serio odpowiedzieć, to ja nie widzę tam niczego ciekawego. Ale dla konserw z upr to bardzo łakomy kąsek. Ratowanie rasy i "zajebać lewackie ścierwo" są im bliskie ideowo. A i poziom artystyczny pewnie jest dla nich w sam raz.

DysKordian

New Member
252
4
23HailEris napisał:
http://www.youtube.com/watch?v=1K-pL7ZEZVk

Czemu w tym kawałku Wesz-błąd zawodzi jak Jan Borysewicz przy sadzeniu kreta w porcelanę? Czemu całość brzmi jak jam session Lady Pank z Manowar, nagrana na aviomarinie zapitym Piccolo? Czemu jakieś post-murzyńskie granie zastąpiło aryo-słowiańską potęgę Warrahy, tę moc Gromu i Stali zaklętą w przaśnych dźwiękach CASIO SA-45, przyprawiająca każdego rasowego Nieumarłego o wzwód prącia w jego Kurhanie?

Kurwa, z czym do ludzi, pytam się? Cała wieś chce tańczyć i śpiewać! Oj, dana dana, oj, dana dana....

Giga

New Member
262
5
Co do napinki odnośnie Burzum - nie jestem jakimś jego fanem, ostatnio wręcz przestałem go słuchać, ale kurde, w większości nie obchodzi mnie przekaz black metalowych zespołów (poza małymi wyjątkami). Mogę założyć się o to, że prawie każdy fan np. Infernal War nie bierze ich "ideologii" na poważnie i nie popiera "wszelkich aktów nietolerancji, morderstwa, wojny i ludobójstwa". ;)

Białą Pięść zostawiam bez komentarza...

Do góry Bottom