Europa Dla Wszystkich - Europe4All

D

Deleted member 427

Guest
Ponoć autentyk:

IMG_61011.jpg

http://www.theblaze.com/stories/dou...ross-the-star-of-david-and-wait-what-is-that/
http://reason.com/blog/2012/10/19/promotional-poster-in-european-commissio

Sierp i młot? Serio?

Norden

Well-Known Member
723
901
Dobre sobie. Też napisałem o swastyce, ale nie doczytałem, że mnie uprzedziłeś :)
Brak swastyki to ewidentna dyskryminacja.

Trigger Happy

Mądry tato
Członek Załogi
2 946
958
Wrzuciłem to na wykop i wylądowało na głównej , a to komentarz z "Polaku włącz myślenie" (w stopkach pdfów E4all jest lista organizacji które zrzeszają się w tej akcji)

1) Askapena - organizacja stricte socjalistyczna, wspierająca działania terrorystycznej bojówki ETA.
2) ENDYL - European Network of Democratic Young Left - Organizacja młodzieżówki lewicowo-socjalistycznej
3) Espaces Marx - Stowarzyszenia promujące komunizm, założone w 1995r przez Komunistyczną Partię Francji
4) European Marches against unemployment, job insecurity and social exclusions - kolejne socjalistyczne "coś"
5) FIOM - Szczycący się czerrwoną symboliką związek zawodowy metalowców we Włoszech
6) Fundación de Investigaciones Marxistas (Marxist Research Foundation) - Fundacja zgłębiające myśli Marksa.
7) Nicos Poulantzas Society – Center for Social Marxist Studies - Centrum studiowania myśli marksistowskiej
8) Rosa Luxemburg Stiftung – Redaktion Sozialismus - Róża Luksemburg i redakcja socjalistyczna. Każdy chyba kojarzy Różę Luksemburg - a jak nie, to polecam sprawdzić.
9) United European Left - Europejska Zjednoczona lewica.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Oczywiście, że nie. Druga wersja to czyjaś prywatna twórczość. Wpisz w google image "europe4all", a wyskoczy zaraz obok oryginału.

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 528
Oczywiście, że nie. Druga wersja to czyjaś prywatna twórczość. Wpisz w google image "europe4all", a wyskoczy zaraz obok oryginału.
Ta druga wersja jest bardziej wiarygodna.
Co ciekawe, w pierwszej wersji nie ma znaków europejskich religii pogańskich - Mjolnira, Sważycy itp. Rozumiem, że religie etniczne mają wypierdalać, żeby zrobić miejsce na meczety i pomniki Róży Luksemburg

Bajaratt

First of his name
348
1 552
heh, jeszcze jak byłem piękny, młody i miałem mocno mainstreamowe poglądy, to czytając artykuły o historii komunizmu, o tych wszystkich ludziach którzy oddawali życie za rewolucję, to stwierdziłem, że to musi być jakiś mocno popierdolony kult. I z dnia na dzień utwierdzam się w tym przekonaniu.

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 861
Widać, że jesteśmy dyskryminowani. Niby "4 all", ale libertariańskiego węża nie ma. ;)

Do góry Bottom