Eliza Michalik

Kacper Rupiński

Laureat Pokojowej Nagrody Nobla
100
34
http://olgierd.bblog.pl/wpis,eliza;mich ... 40714.html

Pani Eliza to kontrowersyjna postać, ale jej programy są wg mnie w porządku. Podobają mi się teksty w stylu: "jako liberał uważam..." - nie kryje się ze swoimi poglądami. Szczerze mówiąc teraz w TV oglądam tylko Gilotynę i Nie Ma Żartów - te programy mogą niektórych naprowadzić na dobrą drogę.

Mówiłem już, że pani Eliza jest ładna :p

Cyberius

cybertarianin, technohumanista
1 441
36
Jeśli dobrze pamiętam to lata temu dyskutowałem z nią na jakimś forum na temat aborcji.
Telewizji niestety nie oglądam, czasami Discavery Science.

Kacper Rupiński

Laureat Pokojowej Nagrody Nobla
100
34
Obecnie tak jak obserwuję, Pani Eliza wyznaje nasze zasady odnośnie aborcji. Wczoraj też bardzo fajnie, otwarcie zaczęła krytykować socjalne zapędy Andrzeja Bobra. :p

Wspominałem, że telewizji za dużo nie oglądam, ale takiej publicystki jeszcze nie spotkałem. Jej programy są szansą na popularyzację ruchu wolnościowego - przydałoby się pomyśleć jak to wykorzystać.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Szczerze to nie wiedziałem wcześniej, że ona ma poglądy liberalne (znaczy wolnorynkowe), rzadko oglądałem jej program. Zdziwiło mnie tylko, że często u niej gościł Korwin, gdzie indziej go raczej nie zapraszają :p .

Cyberius

cybertarianin, technohumanista
1 441
36
Jeśli jednak tak zrobiła to nie fajnie:-/.
-sam zamierzam wystąpić na drogę sądową przeciw pewnej znanej osobie
z takiego samego powodu

23HailEris

Member
277
10
nawet niezła, ale słabo rozgarnięta. I głos nieprzyjemny, powinna zainwestować w jakiegoś logopedę.

Może ktoś wyciąć stamtąd korwina, bo nie chce mi sie cały czas przewijać, żeby ją przez chwile zobaczyć :D

Do góry Bottom