Edukacja seksualna

M

MichalD

Guest
Pomysłowy happening, skierowany oczywiście na oburzenie Prawdziwych Polaków Katolików ,którym wmówiono że seks jest czymś złym, a idealny obraz młodzieży w ich oczach , to aseksualne istoty człowiekopodobne, które potrafią tylko siedzieć przy książkach i wkuwać to co rzuci im MEN i Wielki Pan Nauczyciel, w przerwie ganiając do kościółka i na kazania.

Szkoda, że Pan P. robi to tylko dla politycznej hecy i populistycznego nabicia słupków.

D

Deleted member 427

Guest
To była zaplanowana akcja sponsorowana z budżetu czy spontaniczny happening sfinansowany z jego własnych oszczędności?

godlark

Member
115
1
Skorzystałbym z tego, jednak odnoszę wrażenie, że Palikot jedynie buduje swoje poparcie odbierając SLD lewaków, którzy mają liberalne podejście do spraw seksu... jaki z niego wolnościowiec.

D

Deleted member 427

Guest
Skorzystałbym z tego

Nie stać cię na prezerwatywy? ;) Ja dzisiaj mijałem parę dzieciaków, które z kondomów robiły balony i napełniały je wodą. Widać, mieszkam w tej bogatszej cześci Polski :)

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
yazir napisał:
Ok jest to co zrobił jest kontrowersyjne, ale jednak ma sens.

Jako prowokacja to ma to sens. Jednak jako edukacja jest bez sensu. Każdy dzieciak lubi brać kondony jak dają za darmo, ale nikt nie lubi zakładać.

yazir napisał:
Można to odczytać jako próbę pokazania źródła problemu nastoletnich matek.

To nie problem. Kiedyś spytali 13-letnią matkę, czy wraz z chłopakiem używali prezerwatyw. Ta odpowiedziała, że przed stosunkiem zjadła dwie, bananowe.

yazir napisał:
Które wpadły, bo prezerwatywy są za drogie.

No chyba kondony z cicikami lub z bawolim okiem.

D

Deleted member 427

Guest
Jako prowokacja to ma to sens.

Dokładnie, jako prowokacja super. Mógłby Palichuj zrzucać je nawet ze swojego prywatnego odrzutowca jak ulotki propagandowe w czasie wojny. Musiałby tylko uważać, żeby spadając, nie naruszyły czyjejś własności :)

A

Anonymous

Guest
Brały garściami, potem nadmuchiwały i machały, dla jaj napastowali też koleżanki, nadmuchanymi kondomami :p.

OP
OP
Y

yazir

New Member
7
0
kawador napisał:
To była zaplanowana akcja sponsorowana z budżetu czy spontaniczny happening sfinansowany z jego własnych oszczędności?

Zapewne z własnych oszczędności to sfinansował. Tak jak jakieś gdy rozdawał alko.

Szopka szopką, ale imo nawet robiąc te szopki robię więcej niż spora część polityków siedzących w sejmie.

Nene

Koteu
1 094
1 691
No bez przesady paczka najtańszych kosztuje tyle ile piwo, a na to drugie zawsze znajdzie się kasa, bo patrząc po opowieściach ludzi z mojego osiedla to większość powpadała po pijaku, bo do sklepu po gumki było za daleko. Oczywiście znam też przypadek parki, która wolała kupić paczkę chipsów zamiast paczki gumek. Prezerwatywy nie są za drogie, tylko ludzie zamiast nich wybierają inne dobra, albo nie myślą o tym, żeby w porę kupić.
Dodam, że najtańsze tabletki można kupić poniżej 10 złotych.

godlark

Member
115
1
kawador napisał:
Skorzystałbym z tego

Nie stać cię na prezerwatywy? ;) Ja dzisiaj mijałem parę dzieciaków, które z kondomów robiły balony i napełniały je wodą. Widać, mieszkam w tej bogatszej cześci Polski :)
Haha... stać mnie... tylko jak garściami rozdawał, to zawsze to kilkadziesiąt złotych do przodu :D

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 882
12 269
Czerpiąc ze składnicy mądrości wszelakiej - Włodzimierza Ilicza i jego stwierdzenia, że się kapitalistów powywiesza na sznurach, które sami sprzedadzą - z 2 kondomów i patyka, które komuchy rozdają można zrobić procę i spróbować komuchowi odjebać oko ;)

Chciałbym zobaczyć miny katolewaków na widok posła(nki) Sobeckiego(ej) rozdającego(ej) kondomy dziatkom :)

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
Nene napisał:
bo patrząc po opowieściach ludzi z mojego osiedla to większość powpadała po pijaku, bo do sklepu po gumki było za daleko.

Zrozum. Żaden normalny facet nie lubi w gumce. Choć nie zawsze się przyznaje. Stąd takie gadki o tym, że do sklepu daaaaaaaleeeeeeeeko, pod górkę, po drodze zbóje (banda z innego osiedla), a w sklepie droooooogo.

M

Matrix

Guest
kr2y510 napisał:
Zrozum. Żaden normalny facet nie lubi w gumce. Choć nie zawsze się przyznaje. Stąd takie gadki o tym, że do sklepu daaaaaaaleeeeeeeeko, pod górkę, po drodze zbóje (banda z innego osiedla), a w sklepie droooooogo.

Jakby lubili w gumce przyrost bylby jeszcze mniejszy, przyroda ( matka natura)
daje więc sobie radę. :)

Nene

Koteu
1 094
1 691
kr2y510 napisał:
To się sprawę stawia jasno, albo gumki, albo sobie dzisiaj nie pociuptasz... lepszy rydz niż nic, no ale z tego co widać to większość się cieszy, że je ktokolwiek chce w gumce czy bez

Cyberius

cybertarianin, technohumanista
1 441
36
Matrix napisał:
Jakby lubili w gumce przyrost bylby jeszcze mniejszy, przyroda ( matka natura)
daje więc sobie radę. :)

A co Mateczka natura nie lubi ludzi? E... To telluryzm jest be. Nigdy zresztą nie lubiłem telluryzmu, zawsze wolałem solaryzm, albo nawet uranizm.

Nene napisał:
no ale z tego co widać to większość się cieszy, że je ktokolwiek chce w gumce czy bez

właśnie wysoki przyrost naturalny o tym świadczy :)

godlark napisał:
Haha... stać mnie... tylko jak garściami rozdawał, to zawsze to kilkadziesiąt złotych do przodu :D

no i jest jeszcze coś co się nazywa "bio-hazard" A ja bym rzekł - podwyższony element ryzyka -

Do góry Bottom