Duża cola w Nowym Jorku zakazana

Norden

Well-Known Member
723
901
Czytałem o tym - burmistrz Nowego Yorku został oskarżony o rasizm (xD) bo z takich giga-kubków korzystają głównie czarni i latynosi, którzy nie mają pieniędzy na zdrowe jedzenie. Teraz pytanie (wg lewackiej doktryny polit-popr) czy rasizmem jest zakazywanie tych dużych napoi czy dbanie o ich zdrowie poprzez przepisy?

Cokeman

Active Member
768
120
Jako expert (xywa zobowiązuje) oswiadczam ze picie coli nie ma wplywu na otylosc a nawet pomaga:

Pilem przez ponad 3 miesiace min 2l coli dziennie i schudlem 6kg. Rok Pozniej pracowalem ciezej ale nie pilem juz Coli i nic nie schudlem. W kolejnym roku pracowalem lzej i przytylem. Wszystko zalezy od ruchu glownie a cola pomaga w zrzucaniu diety

OP
OP
ford

ford

Active Member
314
33
To chyba bardziej chodzi, aby obywatele się nie posikali do łóżka jak małe dzieci od nadmiaru coli... Wykładowca Paltalkowy, już coś kiedyś mówił o wolności na ten temat XD
youtube.com/watch?v=vHf3jLWEj4o#t=3m39s

Norden

Well-Known Member
723
901
Wszystko zależy od ogólnego bilansu kalorycznego i aktywności fizycznej. Ja piłem swego czasu ponad litr dziennie i przytyłem. Teraz nie pije w ogóle bo szkodzi na zęby (kwas fosforowy). Zdrowe to na pewno nie jest.
Oczywiście zakaz i tak absurdalny.

Hitch

3 220
4 882
Mi lekarz coraz "przepisuje" Coca Colę. Dobra na nudności, infekcje gardła, katar żołądka i tego typu pierdoły :)

S

stormtrooper

Guest
Wszystko jest dla ludzi, jak brzuch boli to pomaga, ale w większej ilości szkliwo niszczy.

Trigger Happy

Mądry tato
Członek Załogi
2 946
958
Jako expert (xywa zobowiązuje) oswiadczam ze picie coli nie ma wplywu na otylosc a nawet pomaga:

Hola hola hola !! autorytety już zdecydowały, a z dupy wysrane teorie to motłoch może sobie pisać na blogaskach pijąc cole z małych kubeczków, by żyło się lepiej (lub inne "change") ....

Do góry Bottom