Do siego roku!!

J

jaskółka

Guest
Życzę pomyślności od siego do siego roku.Niech wam zegar życia dlugo bije Szalonej zabawy do bialego rana przy kieliszku mało procentowego szampana
Niech Was Bóg błogosławi i chroni od pokus i wszelkiego zła.

OP
OP
J

jaskółka

Guest
Ty sie o mnie nie martw zboku Nowak masz moze wiecej lat odemnie megalomanie ,ja pracuje zarabiam i nawet kasę dam żebrakom na ulicy bo Jezus kazal się dzielić a ty co masz? moze masz rencine tylko bo masz czas w internecie siedziec nawet w sylwestra bo nikogo nie masz , żal mi ciebie bo bez Boga rozumu nie masz zostal ci tylko internet .

A

Artur Nowak

Guest
Ty sie o mnie nie martw zboku Nowak masz moze wiecej lat odemnie megalomanie ,ja pracuje zarabiam i nawet kasę dam żebrakom na ulicy bo Jezus kazal się dzielić a ty co masz? moze masz rencine tylko bo masz czas w internecie siedziec nawet w sylwestra bo nikogo nie masz , żal mi ciebie bo bez Boga rozumu nie masz zostal ci tylko internet .
Skoro raczyłaś sprecyzować swoje wymagania względem płci przeciwnej, to i ja doprecyzuje swoje życzenia:

W nowym roku życzę ci 20 letniego Turasa, który cię nie oskubie z kasy, nie jest na rencie i wierzy w boga zamiast siedzieć na internecie.

A

Artur Nowak

Guest
eneś przestań już sam ze sobą gadoć...

Zaczyna się ennagramowa paranoja (każdy to ja)

Cieszę się, że jestem dla ciebie synonimem absolutu, który jest wszędzie (nie sądziłem, że tak mnie postrzegasz, masz ołtarzyk w domu jakiś z moją podobizną ?)

jednak tutaj się mylisz i mnie trochę przeceniasz.

Jędrek

Member
36
10
Życzę pomyślności od siego do siego roku.Niech wam zegar życia dlugo bije Szalonej zabawy do bialego rana przy kieliszku mało procentowego szampana
Niech Was Bóg błogosławi i chroni od pokus i wszelkiego zła.
RACZEJ: Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba, tak byłoby mniej zakłamanie.

Do góry Bottom