Do jakiej partii

ford

Active Member
314
33
się zapisać? Jak już być sprzedajną dziwką, to która partia daje największe profity?
Myślałem nad Ruchem Palikota, lub PO ale może macie lepsze pomysły?

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
Lewica narodowa. Kluczowe wyrażenia to: społeczny patriotyzm, rodzimy przemysł, pieniądze zostają w kraju, Polska nie będzie rynkiem zbytu, suwerenność, Serbołużyczanie, polscy Tatarzy, Kresy Wschodnie.

Oreł

Well-Known Member
574
465
Parę razy byłem na spotkaniach SdPl (nie pytajcie...), stawiali wódkę - jak dla mnie profit pierwyj sort.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Zapisuj się ford do partii jak chcesz, ale pamiętaj, że być może bierzesz na siebie ryzyko bycia odjebanym wraz z potomstwem w przyszłości :D .

OP
OP
ford

ford

Active Member
314
33
Oreł napisał:
stawiali wódkę - jak dla mnie profit pierwyj sort.
Akurat obecnie jestem abstynentem, kiedyś to podobno za zapisanie się do partii mieszkania dawali :D
Dobrze byłoby jakby mi pomogli znaleźć jakąś lekką prace, albo chociaż aby na spotkaniach był poczęstunek, jakiś obiad :D

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Piter1489 napisał:
Zapisuj się ford do partii jak chcesz, ale pamiętaj, że być może bierzesz na siebie ryzyko bycia odjebanym wraz z potomstwem w przyszłości :D .
dokładnie, kolaboranci do odstrzału...

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
Żeby cokolwiek doradzić to musiałbyś przybliżyć nam swoją sylwetkę odpowiadając na poniższe pytania:
1. Bogurodzica czy Międzynarodówka?
2. Twoje pochodzenie klasowe?
3. Do jakich dyskryminowanych mniejszości należysz?
4. Stosunek do grabieży - wolisz plądrować bezpośrednio własnymi rękoma nastawiając na maksymalizację zysku czy udawać, że tego nie robisz i czekać aż pieniądze spłyną ci na konto godząc się na konieczność dzielenia się wpływami z bezpośrednimi wykonawcami?
5. Gdyby Partia wysyłała cię na synekurę to w jakiej branży chciałbyś sobie spokojnie posiedzieć kilka lat?
6. Poparciem których tajnych służb się cieszysz (w przypadku więcej niż jednej wymienić w kolejności od tej najbardziej sprzyjającej)?
7. Stolica Polski znajduje się w:
a) Moskwie,
b) Brukseli,
c) Watykanie,
d) Waszyngtonie.

A

Anonymous

Guest
Ciek napisał:
Żeby cokolwiek doradzić to musiałbyś przybliżyć nam swoją sylwetkę odpowiadając na poniższe pytania:
1. Bogurodzica czy Międzynarodówka?
2. Twoje pochodzenie klasowe?
3. Do jakich dyskryminowanych mniejszości należysz?
4. Stosunek do grabieży - wolisz plądrować bezpośrednio własnymi rękoma nastawiając na maksymalizację zysku czy udawać, że tego nie robisz i czekać aż pieniądze spłyną ci na konto godząc się na konieczność dzielenia się wpływami z bezpośrednimi wykonawcami?
5. Gdyby Partia wysyłała cię na synekurę to w jakiej branży chciałbyś sobie spokojnie posiedzieć kilka lat?
6. Poparciem których tajnych służb się cieszysz (w przypadku więcej niż jednej wymienić w kolejności od tej najbardziej sprzyjającej)?
7. Stolica Polski znajduje się w:
a) Moskwie,
b) Brukseli,
c) Watykanie,
d) Waszyngtonie.

Mnie ciekawi odpowiedź, więc sam odpowiem :p.

1. Międzynarodówka.
2. Chłopskie, bądź lumpenproletariat.
3. Problem w tym, że do żadnej...
4. Nie jestem chciwy i lepiej robić pozory, więc to drugie :p.
5. Żeńskie liceum.
6. Problem w tym, że żadnej i dlatego zapisałem się do partii, bym się nie musiał narobić i bym mógł ciągnąć profity dzięki nowym znajomościom.
7. Moskwa!

Do góry Bottom