Dennis Rodman + Kim Dzong Un = WMPPP

military

FNG
1 766
4 727
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomo...na__Masz_we_mnie_przyjaciela.html#BoxSlotIIMT

Dennis Rodman zaprzyjaźnił się z Kim Dzong Unem, i to tak na poważnie, best friends forever. Przynajmniej Rodman chciałby, żeby tak to widziały media. Najsłynniejsza na świecie osoba łącząca koszykarstwo, transseksualizm i komediowe aktorstwo uważa ponadto, że Kim Dzong Il był znakomitym przywódcą.

Teraz niech ktoś mi wytłumaczy: czy celebryci naprawdę są tak głupi, czy może są oderwani od świata w tak dużym stopniu, że nie mają pojęcia, o czym mówią?

Rebel

komunizm warstwowy
679
822
Przecież ten typ jest pajacem, który całe życie zarabiał na "kontrowersyjności". Nie jestem wcale zadziwiony tym newsem.

Lukasevic

Member
145
4
Teraz niech ktoś mi wytłumaczy: czy celebryci naprawdę są tak głupi, czy może są oderwani od świata w tak dużym stopniu, że nie mają pojęcia, o czym mówią?

Rodman jest bankrutem i to wszystko tłumaczy, jest jednym z wielu głupich murzynów, którzy przewinęli się przez ligę i się szybko wypłukali z kasy.

crack

Active Member
784
110
Rodman zawsze należał do tych najgłupszych koszykarzy NBA. Ale w zbiórkach był mistrzem.

Do góry Bottom