Dane nt. rządu "od hakerów"

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
Do póki nie widać tych danych to blef. Skąd wiadomo, że danych jest 200 GB a nie 1TB? Jeśli są tam zdjęcia lub skany dokumentów, to w jakim formacie i jaki jest ich stopień kompresji? Bo to samo zdjęcie (skan) dobrze skonwertowane może być 20 razy mniejsze.
Ktoś ma jakieś dane i straszy. Tylko tyle wiadomo. A naiwny ma nadzieję.

Cyberius

cybertarianin, technohumanista
1 441
36
@quazer
poszukał bym wiarygodniejszych źródeł informacji niż NE. W ich tekstach o hakowaniu stron rządowych przynajmniej dwa razy pomylili się -pisali o fałszywkach założonych na przykład na hostingu cba twerdząc że są to shakowane strony rządowe -a strony działały w tym czasie!
Chciałem wysłać te informacje znajomym, dobrze że sprawdziłem bo bym się wygłupił. Genealnie jest tam sporo bełkotu i dezinformacji, a ludzie znani uwiarygodniają go licząc na większą popularność. Zresztą już zaczynają ich powoli ośmieszać jak np JKMa http://nathanel.nowyekran.pl/post/50175 ... na-lopatki
---------
Z tego co słyszałem to mają głównie maile

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
NE zszedł na psy. Publikuje mendy ubeckie i piździelców innej maści.
Raz tam jakiś poryp pisał, że przeprowadzenie lustracji jest niemożliwe. Tak jakby odjebanie Tutu przez Hutsi również było niemożliwe. A inny zjebus namaszczał Sikorskiego na prezydenta Polski.

Do góry Bottom