Czy wyjdziesz na ulice i będziesz się napierdalał?

D

Deleted member 427

Guest
Lis nawołuje do robienia Majdanu i przedterminowanych wyborów. Czuć w powietrzu napięcie. Czy liby z tego forum wyjdą na ulice się napierdalać? Tak/Nie? Swoją opinię uzasadnij w kilku zdaniach.

T

Tralalala

Guest
Podobnie jak pLT, tylko jeszcze urzędasów bym wliczał i możliwość uzyskania broni.

Edytka: Oczywiście, że nie bronią palną. Normalnymi ogólno dostępnymi narzędziami, może normalni ludzie podchwycą i wkurwienie również pójdzie po urzędasach czy propagandowych kurwach z telewizji czy gazet.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 876
12 262
Obie strony potencjalnego konfliktu to komuchy, więc ciężko w ogóle myśleć o opowiedzeniu się po któreś z nich. Poza tym wychodzenie z piwnicy na ulice jest trochę passe. W ogóle znów widać, że z tymi ulicami są tylko problemy. Ludzie wychodzą na ulice, umierają na ulicach itp. itd. Oby już nastał AKAP i zaoranie tych dróg. Konflikt polsko-polski nie ma szans na eskalację ze względu na to, że po stronie PiS nie stoi żadna realna siła jak to ma miejsce w przypadku separatystów na Ukrainie i wsparcia ich przez Rosję. Dlatego ja bym się spodziewał raczej szybkiej nocnej zmiany rządów, jakiś przedterminowych wyborów i tęczowej koalicji Petru + przystawki. Coś takiego nie daje szansy na wykrojenie swojego kawałka tortu.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 876
12 262
ja sądzę, że będzie rozpierdol. I wejdą wojska teksańskie, polska zostanie przyłączona do Teksasu.
Zawsze można też wypowiedzieć wojnę Somalii i się poddać następnego dnia, licząc na wejście ich oddziałów destabilizacyjnych. Poza tym chłopaki z SO chętnie by sobie też poszerzyli działalność o łupienie statków na Bałtyku.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Ja na napierdalanie na ulicy jestem za stary, poza tym nie lubię tej formy walki politycznej, bo jest nieskuteczna. Lepiej robić zabójstwa, pobicia, podkładać bomby, czy bawić się w sabotaż. Jedna podłożona bomba i nie wykryty sprawca, to większy problem dla władz niż złapanie 10000 ulicznych zadymiarzy. Poza tym, nie ten czas. Czas na podkładanie bomb i zabójstwa polityczne skończył się wraz z początkiem wyborów⁽¹⁾. Teraz zalecam relaks. Moje argumenty za relaksem pokrywają się z argumentami Witolda Gadowskiego:

⁽¹⁾Największą zbrodnią dokonaną w ostatnim czasie przez ABWherę, było niedopuszczenie do ataku na Sejm przez Brunona Kwietnia. Tak, ten wybuch by się wszystkim przysłużył. Tak oczyszczona scena polityczna byłaby nie do odbudowania przez komuchów.

Potwierdzi ktoś? Główny sponsor międzynarodowego lewactwa, Soros G., finansuje KODy w Polsce?
Wszyscy o tym piszą... Jedyne co jest pewne to to, że grynder Soros, jeden ze współautorów "planu Balcerowicza", ma jakieś powiązania z Petru, który onegdaj był pikolakiem Balcerowicza.

Ostatnia edycja:

Claude mOnet

Well-Known Member
1 034
2 339
150 mln $ trochę za mało na Majdan w Polszy, nawet kilka mld by nie pomogło. Na Ukrainie, gdzie ludzie byli i tak już maksymalnie wkurwieni i gotowi do wyjścia na ulicę poszły tam mld $ od grandziarzy zachodnich (w tym ponad 5mld od rządu USA od 1991 - info oficjalne!).

Według mnie Petrusy i KODziarze gówno zrobią, nawet jakby dostali kilka mld od grandziarzy Soroso-podobnych. Dlaczego? To proste, milionerzy którzy nawołują do zadymy ludzi, którzy boją się własnego cienia (lemingi, gendery i emeryckie post-komuchy oraz SBckie mendy), i którzy są najczęściej z klasy średniej i wyższej-średniej nie będą ryzykowali więzieniem czy pobiciem, bo mają za dużo do stracenia. Poza tym już wielu lemingów i komuchów budzi się (np. partia Razem) i widzi, że walczą nie o demokrację, a o interesy banksterów i elit III RP.

ernestbugaj

kresiarz umysłów
851
3 044
Jo, już widzę jak Tęczowa Armia wraz z jej przewodniczącym robią w Warszawie polski majdan i siłą obalają rządy PiS. Żadnych zadym nie będzie bo tak jak mówicie, lemingi za bardzo boją się dostać w ryj, a oni mogą dostać z dwóch stron - od policji i od "narodowców". Jakieś żałosne heppeningi ze śpiewaniem piosenek Lennona - tak. Siłowe pospolite ruszenie - nie ma chuja.

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
150 mln $ trochę za mało na Majdan w Polszy, nawet kilka mld by nie pomogło. Na Ukrainie, gdzie ludzie byli i tak już maksymalnie wkurwieni i gotowi do wyjścia na ulicę poszły tam mld $ od grandziarzy zachodnich (w tym ponad 5mld od rządu USA od 1991 - info oficjalne!).

Według mnie Petrusy i KODziarze gówno zrobią, nawet jakby dostali kilka mld od grandziarzy Soroso-podobnych. Dlaczego? To proste, milionerzy którzy nawołują do zadymy ludzi, którzy boją się własnego cienia (lemingi, gendery i emeryckie post-komuchy oraz SBckie mendy), i którzy są najczęściej z klasy średniej i wyższej-średniej nie będą ryzykowali więzieniem czy pobiciem, bo mają za dużo do stracenia. Poza tym już wielu lemingów i komuchów budzi się (np. partia Razem) i widzi, że walczą nie o demokrację, a o interesy banksterów i elit III RP.

Dokładnie, na Ukrainie motorem napędowym majdanu były ultra nacjonalistyczne bojówki- prawy sektor, banderowcy. To tak jakby ruch narodowy, polscy kibole i inni wkurwieni robili zadymy anty rządowe i krzyczeli coś o zawłaszczaniu demokracji. A u nas jest zupełnie odwrotnie. Przecież kibolstwo, onr'y ruch narodowy popierają pis, i w razie majdanu będą walczyli po stronie kaczora... No i jakieś 50% polaków jest propisowska, lub jak kto woli - anty po.

Moim zdaniem w Polsce nie przejdzie żaden majdan.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Ja z kolei myślę, że każdą większą grupę da się podburzyć. KAŻDĄ! Prędzej czy później. Nie twierdzę jednak, że w najbliższym czasie dojdzie do czegoś w rodzaju Majdanu. Społeczność w Ubekistanie jest syta - mają co żreć i żyją, mają tv i kompy, smartfony i kondomy, wódkę, zagryzkę, kiełbasę, czosnek i dach nad głową. Potrzeba jednak większych starań. Co do mieszania się w to gówno: odradzam, bo to polityczne gierki przy użyciu narzędzi w postaci zrytych tłumów.

inho

Well-Known Member
1 635
4 516
Ja z kolei myślę, że każdą większą grupę da się podburzyć. KAŻDĄ! Prędzej czy później. Nie twierdzę jednak, że w najbliższym czasie dojdzie do czegoś w rodzaju Majdanu. Społeczność w Ubekistanie jest syta - mają co żreć i żyją, mają tv i kompy, smartfony i kondomy, wódkę, zagryzkę, kiełbasę, czosnek i dach nad głową. Potrzeba jednak większych starań. Co do mieszania się w to gówno: odradzam, bo to polityczne gierki przy użyciu narzędzi w postaci zrytych tłumów.
A jeśli Sąd Najwyższy w styczniu unieważni wybory?

Król Julian

Well-Known Member
962
2 123
Nie lubię ani PiS-u, ani jego salonowych przeciwników, ale jeśli się potwierdzi to co mówił Kukiz (że te gównoburzę sponsoruje Soros) i dojdzie do jakiegoś przesilenia/walk w moim mieście, będę walczył przeciw KOD-owcom. Żadni banksterzy i ich pożyteczni idioci nie będą mi narzucać swojej władzy.

Do góry Bottom