Szczęść Boże,
Ostatnio na forum mamy do czynienia z dwoma obozami:
- obóz polskich patriotów i komuchów
- obóz polonofobów i muslimów
Jako dumny reprezenant drugiego obozu, muszę zadać to pytanie:
Czy jest "coś" za co lubicie... tych złodzei, komuchów i zbrodniarzy wojennych?
Ciężko mi było odpowiedzieć na to pytanie, bo ciężko znależć jakiekolwiek zalety. Lubię ich:
- za polskie dziewczyny, bo jako muslim bardzo je cenię
- za Psy Pasikowskiego
- za libnet, bo w końcu sami Polacy (oprócz frakcji polonofobów i muslimów)
- za polskich kibiców
- za pogardę do "warszawki"
- za kombinowanie, żeby zrobić urzędasa w chuja
- za "kurwa"
Znalazło by się kilka innych, ale nie chcę być aż tak kontrowersyjny i umieszczać np. mamy Madzi. Wady Polaków? Przeczytajcie posty vasta. Jego profil to społeczny eksperyment, który ma za zadanie ukazać Polaka z wyolbrzymionymi (często stereotypowymi) wadami narodowymi, czyt. buractwo. A tak całkowicie poważnie, główna wada Polaków? Dużo gadania, zero działania. Niby dużo narzekają na te rządy, ale potem i tak głosują na komuchów. Druga wada? Ten problem dotyczy całej Europy. Otóż ludzie nie potrafią sobie wyobrazić, że może istnieć świat bez UE/NATO. Wad jest sporo, ale tyle wystarczy na początek. Temat dotyczy głównie zalet, których nie ma zbyt wiele.
Miłej zabawy!
A już niebawem nowy temat:
Ostatnio na forum mamy do czynienia z dwoma obozami:
- obóz polskich patriotów i komuchów
- obóz polonofobów i muslimów
Jako dumny reprezenant drugiego obozu, muszę zadać to pytanie:
Czy jest "coś" za co lubicie... tych złodzei, komuchów i zbrodniarzy wojennych?
Ciężko mi było odpowiedzieć na to pytanie, bo ciężko znależć jakiekolwiek zalety. Lubię ich:
- za polskie dziewczyny, bo jako muslim bardzo je cenię
- za Psy Pasikowskiego
- za libnet, bo w końcu sami Polacy (oprócz frakcji polonofobów i muslimów)
- za polskich kibiców
- za pogardę do "warszawki"
- za kombinowanie, żeby zrobić urzędasa w chuja
- za "kurwa"
Znalazło by się kilka innych, ale nie chcę być aż tak kontrowersyjny i umieszczać np. mamy Madzi. Wady Polaków? Przeczytajcie posty vasta. Jego profil to społeczny eksperyment, który ma za zadanie ukazać Polaka z wyolbrzymionymi (często stereotypowymi) wadami narodowymi, czyt. buractwo. A tak całkowicie poważnie, główna wada Polaków? Dużo gadania, zero działania. Niby dużo narzekają na te rządy, ale potem i tak głosują na komuchów. Druga wada? Ten problem dotyczy całej Europy. Otóż ludzie nie potrafią sobie wyobrazić, że może istnieć świat bez UE/NATO. Wad jest sporo, ale tyle wystarczy na początek. Temat dotyczy głównie zalet, których nie ma zbyt wiele.
Miłej zabawy!
A już niebawem nowy temat:
Dlaczego lubimy Francuzów?