margines
wujek dobra rada
- 626
- 84
No, pochwalcie się. Szczególnie zależy mi na odpowiedziach wszystkich aktywnych w temacie "Nierząd"
margines napisał:No, pochwalcie się. Szczególnie zależy mi na odpowiedziach wszystkich aktywnych w temacie "Nierząd"
Matrix napisał:kilka dni już jezdżę samochodem bez badań technicznych, bo mi się nie chce podjezdżać pod stację i płacić, ( oc zapłaciłam). kupuję paliwo na stacji prywatnej nie korporacyjnej, nie myję samochodu od wakacji.( oszczędność środowiska naturalnego)
Hikikomori napisał:Podpaliłem samochód TVN-u, ale to było więcej, niż tydzień temu .
Matrix napisał:No, bo ten podpaliły służby specjalne.Hikikomori napisał:Podpaliłem samochód TVN-u, ale to było więcej, niż tydzień temu .
margines napisał:No, pochwalcie się. Szczególnie zależy mi na odpowiedziach wszystkich aktywnych w temacie "Nierząd"
batouzo napisał:Pomagam trochę tworzyć system "finansowy" gdzie można "handlować" bez udziału Państwa, udzielać pożyczek, zamieniać e-waluty między sobą oraz na towary, a docelowo (za rok?) tworzyć anonimowo firmy i kupować w nich udziały, prowadzić aukcje.