Co takiego libertariańskiego zrobili forumowicze w ostatnim tygodniu

margines

wujek dobra rada
626
84
No, pochwalcie się. Szczególnie zależy mi na odpowiedziach wszystkich aktywnych w temacie "Nierząd" :p

Hikikomori

少し変態
538
318
Nic.
Ale przynajmniej nie wziąłem za to kasy.:D
A teraz idę spać, śnić mokre sny o bezpaństwowym kapitalizmie.:sleepy:
Dobranoc.:angel:

Trigger Happy

Mądry tato
Członek Załogi
2 946
957
Oprócz wywalenia kilku postów rozmywających wątki to np. przeprowadziłem abolicje dla zbanowanych, żeby można prowadzić dyskurs, niestety zawiodłem się i narzekacze nie byli do tego chętni :(
Przejechałem na czerwonym świetle , ignoruje codziennie "zakaz zatrzymywania się i postoju" , poza tym pracuje w firmie zarejestrowanej w raju podatkowym także cokolwiek robię wspieram rewolucje :) Dzisiaj mam sesje ziołolecznictwa na urodzinach znajomka, liczy się ?

Jutro wrzucę wątek do HP jak się nie rozwinie fajnie :(

PS. Codziennie robię backupy forum, ale nie wiem czy się liczy.

Avx

Active Member
831
186
margines napisał:
No, pochwalcie się. Szczególnie zależy mi na odpowiedziach wszystkich aktywnych w temacie "Nierząd" :p

To, co od pół roku. Pracowałem dużo (no dobra, w piątek miałem urlop - ale to w zamian za jeden z wielu dyżurów w sobotę), wydawałem mało; czyli zbierałem środki w imię Wolności.

(ja tak naprawdę nie mam dużych potrzeb, tak naprawdę, to nie potrzebuję tej kasy)

Oczywiście, można mnie zjechać za to, że to biała strefa, opodatkowana przez reżim. Ok. Ale jednak podstawą są myśli o ewentualnej przyszłej Wolności.

D

Deleted member 427

Guest
Ja pomogłem kumplowi umeblować mieszkanie (w sensie: wnieść meble na 7 piętro, bo winda się rozjebała), a przez ostatnie 2 miesiące indoktrynowałem jednego 23-latka - teraz uważa się już za libertarianina.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
Zbyt ogólne pytanie. Wszystko co robię jest libertariańskie. Dla "ruchu" pewnie nic nie zrobiłem, ale problemów sobie, to tak.

Alu

Well-Known Member
4 634
9 696
Przenieście pytanie do śmietnika to może ktoś anonimowo napisze.
Ja coś tam zrobiłem, ale chwalić się szczegółami nie będę - Wielki Brat czuwa ;D

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 794
Hehe, na takie pytania to faktycznie lepiej przez TORa odpowiadać w śmietniku. :p

M

Matrix

Guest
kilka dni już jezdżę samochodem bez badań technicznych, bo mi się nie chce podjezdżać pod stację i płacić, ( oc zapłaciłam). kupuję paliwo na stacji prywatnej nie korporacyjnej, nie myję samochodu od wakacji.( oszczędność środowiska naturalnego) :)

Słupek

Member
335
2
Matrix napisał:
kilka dni już jezdżę samochodem bez badań technicznych, bo mi się nie chce podjezdżać pod stację i płacić, ( oc zapłaciłam). kupuję paliwo na stacji prywatnej nie korporacyjnej, nie myję samochodu od wakacji.( oszczędność środowiska naturalnego) :)

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lx2fZU5USus[/video]

RiGhT_WiNg

Schizoid
233
44
Matrix napisał:
Hikikomori napisał:
Podpaliłem samochód TVN-u, ale to było więcej, niż tydzień temu :D.
No, bo ten podpaliły służby specjalne.

Samochód był przygotowany na samozapłon w przypadku gdyby nikt nie chciał go podpalić ;)

@margines
Za każdym razem kiedy jest rozmowa o polityce, etyce, filozofii staram się wtrącać coś, co da ludziom do myślenia. Nie jest to tożsame z wciskaniem komuś libertarianizmu.
A co Ty zrobiłeś dla sprawy? :)

batouzo

New Member
33
0
margines napisał:

Pomagam trochę tworzyć system "finansowy" gdzie można "handlować" bez udziału Państwa, udzielać pożyczek, zamieniać e-waluty między sobą oraz na towary, a docelowo (za rok?) tworzyć anonimowo firmy i kupować w nich udziały, prowadzić aukcje.

Wszystko w pełni zdecentralizowane, bezpieczne techniczne (tzn. technologia będzie bezpieczna, chociaż kontrahent zawsze może uciec - z tym że masz duże możliwości bronienia się przed tym bez potrzeby używania policji/państwa ani państwowych sądów).

Mam parę nodów sieci anonimowych w tle (tzn zostawionych aby inni mogli lepiej korzystać).

:cool:

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
batouzo napisał:
Pomagam trochę tworzyć system "finansowy" gdzie można "handlować" bez udziału Państwa, udzielać pożyczek, zamieniać e-waluty między sobą oraz na towary, a docelowo (za rok?) tworzyć anonimowo firmy i kupować w nich udziały, prowadzić aukcje.

I za to masz szacun naszej społeczności a ode mnie reputację.

Do góry Bottom