Broń palna wydłuża penisa czy powiększa cycki? Dyskusja (para)naukowa

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 206
Tak ostatnio se myślałem o słynnym argumencie "Faceci kupują bron w celu przedłużenia penisa/Leczenie kompleksów na punkcie małego siurka". W wypadku kobiet i ich maniactwa do broni ten argument pada całkowicie. Bo niby co pukawka u nich przedłuża? Włosy? Jakie kobiece kompleksy leczy strzelba?

Co do rzeczonego argumentu. A jeśli facet ma hyzia na punkcie broni, a jego penis jest w zadowalającej długości, to co :cool:?

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 794
Tak ostatnio se myślałem o słynnym argumencie "Faceci kupują bron w celu przedłużenia penisa/Leczenie kompleksów na punkcie małego siurka". W wypadku kobiet i ich maniactwa do broni ten argument pada całkowicie. Bo niby co pukawka u nich przedłuża? Włosy? Jakie kobiece kompleksy leczy strzelba?

Co do rzeczonego argumentu. A jeśli facet ma hyzia na punkcie broni, a jego penis jest w zadowalającej długości, to co :cool:?
Pomogę Ci z tym.

Kobiety kupują broń w celu zwężenia pochwy. / Leczenia kompleksów na punkcie małych cycków.

Nie można przecież tak łatwo wątpić w para-poznawczą moc freudyzmu. :) To oczywiste, że jak babka ma ze sobą broń, to nie zwracasz uwagę na jej małe cycki.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
Bo niby co pukawka u nich przedłuża?
Wzrost.
Takie oszukanie mózgu obserwatora. Człowiek z pukawką wydaje się być wyższy. Przeprowadzono kiedyś w USA badania porównawcze, które polegały na ocenie wzrostu różnych osób. To znaczy pytano obserwatorów, który człowiek jest wyższy. Za kurtyny wychodziły po kolei dwie osoby. Czasem miały broń, a czasem nie. Zadaniem obserwatorów było podanie, czy osoba pierwsza jest wyższa od drugiej czy nie. Wynik był taki, im większa broń tym obserwatorzy widzieli go wyższym. Podobne badania powtarzano, z różną metodologią pomiaru i wniosek zawsze był taki sam.
Nie przypadkowo obecny gubernator Teksasu Greg Abbott, który jeździ na wózku inwalidzkim, często fotografuje się ze strzelbą. https://libertarianizm.net/threads/teorie-spiskowe.5047/page-4#post-156089

Wracając do wątku...
Ja na co dzień przyjmuję dla uproszczenia, że broń zawsze była, jest i będzie przedłużeniem penisa, podobnie jak ostry sportowy samochód. :p A broń noszona przez kobiety, służy kobietom do leczenia wszelkich kompleksów, nie tylko małych cycków. ;)

U

ultimate

Guest
Ja na co dzień przyjmuję dla uproszczenia, że broń zawsze była, jest i będzie przedłużeniem penisa, podobnie jak ostry sportowy samochód. :p A broń noszona przez kobiety, służy kobietom do leczenia wszelkich kompleksów, nie tylko małych cycków.
To jest jedyna,niepodważalna prawda:D

Do góry Bottom