ford
Active Member
- 314
- 32
Czy uważasz, że osoba zainteresowana tematyką kryptoanarchizmu używałaby IE 6 na Windows XP?Aby zrobić to trzeba by mieć kolejny unikalny adres ip. Inaczej użytkownikom używającym ie na win xp będzie srało błędami również przy próbie wejścia na to forum.
Przynajmniej wg wiki:
https://en.wikipedia.org/wiki/Server_Name_Indication#No_support
Dlaczego nie? Nie zawsze i nie do wszystkiego potrzebujesz bezpieczeństwa. Sam ostatnio, jak sobie klonuję systemy pod VMware, to korzystam z IE potem tam często.Czy uważasz, że osoba zainteresowana tematyką kryptoanarchizmu używałaby IE 6 na Windows XP?![]()
No ja czasami korzystam z linksa. Co do bezpieczeństwa to potrzebuję zawsze i do wszystkiego. Też kiedyś myślałem, że czasami można sobie odpuścić...Dlaczego nie? Nie zawsze i nie do wszystkiego potrzebujesz bezpieczeństwa. Sam ostatnio, jak sobie klonuję systemy pod VMware, to korzystam z IE potem tam często.
W podstawowej wersji podobno nie, przykład ten raczej podałem jako porównanie. I 100% pewności co do tego też nie mam.win 3,1 nie obsługuje tcp/ip?
Tu nie chodzi o samo IE 6.Internet Explorer (any version) on Windows XP or Internet Explorer 6 or earlier
99:8C:75:5B:B0:BC:94:72:84:FA:03:FD:E5:93:0A:A0:F2:83:3E:16:D7:B3:6D:98:09:44:67:46:2C:ED:11:7C