Bielsko-Biała lub okolice 17.10 (piątek) -21.10 (wtorek)

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
W tym czasie będę w Bielsku-Białej. Jadę tam odpocząć od komputera, maili, wymiany rur gazowych w mieszkaniu i innych nudów dnia codziennego.
Jak jest ktoś z Bielska-Białej lub okolicy, kto chciałby się spotkać, wyskoczyć na kielicha, to jestem chętny. Jak ktoś by chciał do mnie wpaść pogadać, poznać, na kielicha, to serdecznie zapraszam.
Będę pod tym telefonem:
660512150
i tylko pod telefonem, bo będę off-line.

Ostatnia edycja:
T

Tralalala

Guest
Może właśnie na to czeka? Umilić sobie wieczornego drineczka przedśmiertnymi jękami lewactwa to dość duża pokusa ;) A tak serio to slużby i tak mogą znaleźć tych z nas co się nie ukrywają. A reszta lewactwa nie wiem czy przejawia zainteresowanie libami.

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
Ja to nawet chętnie bym się spotkał ale niestety w tym czasie będę w kompletnie przeciwnej części polski i nie tylko, inno razo.

Ostatnia edycja:
OP
OP
kr2y510

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
@kr2y510,
Dość odważnie. Nie obawiasz się, że jest tutaj ktoś z bezpieki albo jakiś inny lewacki pokurwieniec?
Jak to ktoś z bezpieki, to wie więcej o mnie niż wszyscy forumowicze razem wzięci. Ma moją teczkę z wpisami od czasu podstawówki. Jeśli to lewak, to dlaczego nie miałbym się z nim spotkać na mieście? Jeśli np. ma coś konkretnego do zaoferowania to czemu nie? Jednak odkąd istnieje to forum, to żaden lewak nic nie miał mi do zaoferowania, więc prawdopodobieństwo spotkania bliskie zeru.

Do góry Bottom