Bezpieczny kibic

A

Anonymous

Guest
Witajcie. Chciałbym poznać Wasze zdanie na temat bezpieczeństwa na polskich stadionach piłkarskich. Może coś byście zmienili? Coś nowego wprowadzili? Coś jest kontrowersyjne i się z tym nie zgadzacie?

OP
OP
A

Anonymous

Guest
Ja to widzę tak. Ustawki mają być legalne, nawet te ze sprzętem. Kibole jakieś drużyny składają się na ziemię, czy wynajmują ją, lub stadion, etc. I tam się napierdalają. Całość może się zwrócić z reklam podczas transmisji w internecie( wszystkie są nagrywane jakimiś gównianymi kamerkami i na youtube jest pikseloza - a mogłoby być w HD, ale głupio brać dobry sprzęt), zakładów bukmacherskich i sprzedaży gadżetów. Nowoczesne walki gladiatorów!

Zainteresowani spisują umowę, że mogą stracić życie czy stać się kalekami. Poza tym organizatorzy ustawki mogliby zapewnić karetkę na miejscu! Yakuza organizuje w Japonii nielegalne wyścigi motocyklowe, policja jest opłacona, nikt nie robi problemów, mało tego zawsze jest karetka na miejscu( znalazłem takie info jak szukałem dawno temu czegoś o motorach)!

Jestem przekonany, że wykształciłyby się wtedy dobre praktyki, sędziowanie, zasady, etc.

A jak właścicielowi nie odpowiada rozpierdalanie stadionu bez jego zgody na to, to powinien mieć możliwość nawet odpierdalania łbów od korpusów :).

Oreł

Well-Known Member
574
465
Sałat napisał:
Może coś byście zmienili? Coś nowego wprowadzili? Coś jest kontrowersyjne i się z tym nie zgadzacie?

Zniósłbym zakaz wnoszenia broni. Pogarsza on bezpieczeństwo osób przebywających na stadionie.

D

Deleted member 427

Guest
Stadiony oczywiście prywatne, w czasie meczu półnagie hostessy roznoszą zioło, dzięki czemu kwitnie przyjaźń między najbardziej podkurwionymi ultrasami.

Do góry Bottom