antynikotynowa Finlandia

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Słyszałem o tym już jakiś czas temu, że Finlandia ostro "walczy ze złem" (ale mi się ten tekst Tuska spodobał :p !) .

Uważamy, że nikt nie ma prawa zabijać ludzi.

Nikt nie ma prawa, także samego siebie nie można zabijać, nawet powolutku. Ja bym tam od razu zdelegalizował samobójstwo :) .

- Uważam, że to łatwy i tani sposób chronienia dzieci - powiedział Tuominen.

Zauważyliście, że dzieci ogólnie szkodzą wolności? Małe sukinkoty :) .

OP
OP
C

crack

Active Member
784
110
Tusk to menda totalna. Najpierw hazard, żeby zwalczyć konkurencję dla totolotka, teraz dopalacze, żeby zwalczyć konkurencję dla monopolowych. Ja wiem, że oni wszyscy są tacy sami, ale inni przynajmniej nie farbują się na liberałów. Wygląda na to, że Tuskoman chce chronić ludzi przed nimi samymi, bo przecież od wychowywania nie jest rodzina tylko rząd. Przecież nikt tych ludzi nie zabija, oni zabijają się sami. Taka zagrywka dla motłochu przed wyborami bo jak wiadomo "ciemny naród wszystko kupi", zaakceptuje każdy nakaz pod pretekstem ochrony obywateli, ochrony przed pedofilami etc. Ale głosu moherów i tak nie zdobędzie, dla nich zawsze będzie wstrętnym liberałem jarającym w młodości zielsko ;) Nie twierdzę, że dopalacze są o.k, bo faktycznie często nie ma na nich podanych składników, zdarzają się zgony, ale skoro mimo tego nadal to biorą to znaczy, że mamy nadmiar debili w społeczenstwie, które naturalnie się wykancza. Przecież na wolnym rynku w normalnym spoleczenstwie produkty i firmy słabej jakosci, grozne dla zdrowia z rynku wypadają, ale jak jest nadmiar debili to jest na nie popyt. W warunkach naturalnych mielibyśmy trochę zgonów kretynów, którzy nie przekazali by genów, a później sytuacja by się ustabilizowała na pewnym poziomie.

Do góry Bottom