a miało być Amero

Cyberius

cybertarianin, technohumanista
1 441
36
“Są już gotowe” – powiedział prezydent Rosji na szczycie G-8 pokazując projekt monety jednej, wspólnej, globalnej waluty…

Prezydent Rosji Dmitrij Miedwiediew, podczas spotkania na szczycie krajów G-8 we włoskiej miejscowości L’Aquila, przedstawił zgromadzonym przywódcom państw projekt nowej, globalnej waluty. Prezydent Miedwiediew wyciągnął z kieszeni przykładową monetę “jednej, wspólnej globalnej waluty”, o wartości “1″ i z napisem “Jedność w różnorodności” (”Unity in Diversity“).

s640x480.jpg

http://wolnemedia.net/?p=16202

Wygląda na to że znowu nas oszukali,
a miało być Amero

C

Cngelx

Guest
Całe szczęście, że nie Единство в многообразии.
albo "Great Russia has welded forever to stand!"

W hymnie pewnie takie coś znowu będzie:

Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий 3емcĸий Союз!

OP
OP
Cyberius

Cyberius

1 441
36
Cngelx napisał:
Całe szczęście, że nie Единство в многообразии.
albo "Great Russia has welded forever to stand!"

-no właśnie, najważniejsze że należymy do "cywilizacji łacińskiej"
prezydenci napisali nawet list w tej sprawie

Alu

Well-Known Member
4 639
9 700
To raczej przedstawienie dla mediów a nie dla przywódców państw. Szczerze mówiąc mam wątpliwości co do prawdziwych intencji Miedwiediewa, taki wyskok wydaje mi się mocno przedwczesny. Chyba, że sondowali reakcję ludzi na ten pomysł.

OP
OP
Cyberius

Cyberius

1 441
36
aluzci20 napisał:
Szczerze mówiąc mam wątpliwości co do prawdziwych intencji Miedwiediewa, taki wyskok wydaje mi się mocno przedwczesny. Chyba, że sondowali reakcję ludzi na ten pomysł.

zupełnie nie wiadomo czy taka waluta miała by powstać wspólnie z USA, UE, Prawdziwymi Władcami Pieniędzmi, oraz resztą, znaczy India i Chiny
-czy w opozycji do któryś z nich np. USA
możliwe że wypuszczają takie kontrolowane przecieki i balony próbne, aby badać reakcję społeczeństw i ewentualnie przygotowują je do tego

jedno jest pewne, w najbliższych miesiącach dużo się dowiemy

Do góry Bottom