35 libow wyszlo z piwnic i poszlo na manifestacje w Warszawie!

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 700
7 113
http://nczas.com/wiadomosci/polska/polscy-wolnosciowcy-manifestuja-swoje-racje/

13148436_569535009892277_151744566_o-1-1024x576.jpg

Ten po prawej to chyba jakis imigrant? Bo na Polaka-Slowianina to on nie wyglada.

Ktos z libnetu byl na tym happeningu?

Alu

Well-Known Member
4 633
9 694
Ktos z libnetu byl na tym happeningu?

A ktoś ze SL raczył pofatygować się na libnet i napisać o tym happeningu?
Czy w ogóle poinformowali kogokolwiek poza swoim środowiskiem?

Poza tym... "RIP konopie w medycynie", "RIP demokratyczne standardy"?
Pod takimi cienkimi hasłami wstyd byłoby mi stać.

A i jeszcze jako dobry przykład jak nie robić zdjęć z pikiet:

1.jpg 2.jpg

Ostatnia edycja:

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 869
12 256
No trochę szkoda, że nikt nie napisał na forum o imprezie. Natomiast za samą inicjatywę brawo, chociaż faktycznie kwestię demokracji to warto byłoby przemyśleć. Trochę smuci brak Partii Libertariańskiej, chyba, że coś źle patrzę. W AKAPie pewnie będą ulice "Bohaterów 7 Maja" ... hmmm, albo i nie...

@aluzci203 Co jest złego w tych konopiach? Wiadomo, że każdy by chciał żeby normalnie na pęczki sprzedawali w warzywniakach, ale od czegoś trzeba zacząć.

Alu

Well-Known Member
4 633
9 694
Wypadałoby jednak, żeby pod libertariańskimi flagami padały hasła libertariańskie a nie jakieś rozwodnione popłuczyny z programu Palikota. Dla mnie ideałem jest to jak rozmawia z ludźmi Adam Kokesh. On niczego nie owija w bawełnę, a jednak nie wychodzi przy tym na niebezpiecznego radykała.

Poza tym konopi w medycynie nikt nie pogrzebał a już na pewno nie PiS. W Polsce jest zarejestrowany lek Sativex zawierający medyczną marihuanę i jest otwarta droga do rejestracji kolejnych leków. Tak, że taki miękki postulat łatwo zaora każdy średnio rozgarnięty komuch. Jeśli libek ogranicza się do "medycznej marihuany", to już przegrał, bo tym samym albo przyznaje że jakiś zamordyzm musi być, albo, że boi się głoszenia własnych poglądów.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom